Jobb och sen myspys!

Har ni haft en bra dag?

Jag har haft en bra dag, jobbade ju som sagt idag det är ju måndag:)
Det va G´s födelsedag idag så vi lagade mat ihop och sen fick hon öppna sina paket! så det va mysigt!

Sen åkte jag iväg en sväng till Amelie, vi kollade på One Tree Hill och Gossip Girl..alltid lika bra:)
Stackars Amelie, det ringde på hennes dörr idag och då visste hon att det va postgubben som kom med ett paket från hennes familj i Tyskland så hon blev så glad så hon sprang ner för trappan och då trillade hon, så hon har ett STORT blå svart märke på ryggen! men hon fick paket iaf:)

sen så åkte jag hem i det kalla vädret här, fy vad det har varit kallt idag..idag under promenaden med twinsen så va jag tvungen att ha en tjock tröja på mig! buu för det, vill ha tillbaka värmen nu tack!
det är så mysigt på kvällen att tända massa ljus, krypa upp i sängen och ta fram godispåsen och chokladen och sen sätta sig och kolla på propgram, på typ tv3 play! har precis kollat på ensam mamma söker, är ju jätte bra..tycker det verkar va jätte bra tjejer och killar med i år och killarna (vissa av dom iaf) ser ju riktigt bra ut så det ska bli kul att följa!

nu väntar jag på att emilie ska vakna så vi kan prata, men ögonen börjar svida lite nu! är trötter! så om jag inte är vaken när du vaknar:) haha det blev lite krångligt där, så hörs vi i morgon hoppas jag verkligen!

saknar alla idag väldigt mycket! vill krama er NU!
ni finns alltid med mig!
god natt, och ni där hemma hoppas jag får en fin dag!
pusspuss


jag och min fina vovvsing!



Palo Alto!

Nu är klockan hemskt mycket och jag borde sova, men gör jag det? haha nej.

Idag har det varit en lugn och skön dag! jag sov riktigt länge i morses vilket va behövligt!
Sen så åkte jag, anna och amelie till Stanford mall i Palo Alto..vi käkade lunch och sen gick vi och fixade våra ögonbryn..jag färgade mina, haha vilket jag absolut behövde..nu är dom lite väl mörka men va sjuttsinge det blir bättre snart, ska skrubba lite på dom i morgon:) sen kom Asja och Marina från stora staden..och dom älskade palo alto så det va kul! vi gick in en sväng på ikea också, låter kanske konstigt men jag känner mig hemma där och jag såg glögg och julmust, blev jätte glad för det! behöver inte fira jul utan det:) sen gick vi och shoppade lite till och tilslut hamnade vi självklart på cheesecake factory, det stället är bara för bra!

nu har jag kollat på premiäravsnittet av grey´s anatomy och gråtit som bara den, sorligt men väldigt bra avsnitt!
och i morgon är det one tree hill igen:) helt plötsligt har måndagar blivit bra!

just det ja, råkade köra mot gult ljus igår på väg hem från millbrae..INTE bra! det blixtrade till och förmodligen kommer jag få stora stora böter! herregud jag kunde ju inte ens stanna va ju över linjen när det blev gult och sen så blixtrade det till fort som fan! jaja jag får se om det kommer några böter, hoppas inte det! dom fina böterna är på 281 dollar och det har jag ingen lust med, har inte råd med det heller för den delen!

nu ska jag sova och drömma om något bra!
saknar er!

ha en sista superbra dag på cran canaria mamma!
och gummsi, vila så mycket du kan! tänker på dig!

god natt alla här i usa! och ha en mysig dag alla ni där hemma!
pussar och kramar


På stanford mall i Palo Alto








Ikea:) saknar ett ordentligt kök!




På Cheesecake Factory, mums:)



det blev crispy grilled cheese (vilket är så gott) det du mamma:) och sen blev det cheesecake, och jisses vad gott det är!




God natt! Hörs i morgon!

good!

Hej!

Dagen började med jobb fram till kl 12.00 och sen mötte jag upp Anna och Amelie och sen åkte vi in till SF.

Har precis kommit hem och nu ligger jag nedkrupen i sängen men täcket ändå upp till öronen..är så kallt i mitt rum! San Francisco är verkligen en rolig stad, finns så mycket..man hinner inte med alls så mycket på en dag som man vill! Har varit en jätte rolig dag..vi va alla ganska trötta men vi hade kul ändå!

Vi gick runt och kollade i affärer, jag köpte ett par skor..visar i morgon! behövde verkligen ett par skor,tydligen så råkade jag missa det i min packning innan jag åkte så jag har typ bara 3 par skor varav ett par har gått sönder, haha!

sen kom vi på att vi ville gå på bio, så vi köpte goda våfflor och sen gick vi på bright star tror jag den hette, lite knepig film men den va helt okej!

i morgon ska jag äntligen få sova..ska bli så skönt! ska sova ända tills mina ögon vill öppna sig och det kommer inte vara tidgt kan jag lova! sen får vi se vad som händer i morgon, är riktigt sugen på en mysdag med film och annt mysigt men får se hur det blir, det är tydligen en konsert inne i golden gate park i morgon..det kan ju va väldigt kul det också:)

Nu ska jag sova, god natt!
Hoppas ni får en fin söndag ni där hemma:)
saknar er, som vanligt!


lite varm chocklad fick det bli, är ju så kallt här:p





tyckte han va lite snygger:)




på väg tillbaka till landsbygden igen, haha!


jobbig dag men jätte rolig kväll!

Heej!

nu har jag precis sprungit in genom dörren, haha kommer alltid inspringandes med värsta flåset..är ju så mörkt utanför så det går snabbt mellan bilen och dörren:) jag vet, jag är värsta mesen!

Dagen har varit både bra & dålig!
Barnen är fortfarande sjuka och hemska att ha och göra det just nu..iaf en utan av dom, har varit en lång dag!
men när jag äntligen fick sluta och va hur glad som helst så råkade jag tappa mina tårtor på golvet som jag hade hållt på med i flera timmar:( som tur va så åkte inte allt ur så det löste sig ändå, hoppas bara dom stelnar under natten haha annars blir det inga tårtor i morgon! hihi!

Anna, Amelie och jag åkte till San Mateo och käkade middag på ett jätte mysigt ställe, hur god mat som helst! typ som tapas mat:) och det älskar ju jag så det satt där det skulle!
sen åkte vi och bowlade, behöver jag säga att jag va sämst? tror inte det. haha!

I morgon är det upp och hoppa tidigt, jobbar till kl 13.30 i morgon och sen ska jag hoppa på barten in till SF!
Hoppas ni har en underbar helg!
Hörs i morgon! Glöm inte att jag tänker på er, alltid!

en är glad iaf:)




en glad tjeja:)




och en mindre glad kille..stackarn han mår inge bra!




Jag på restaurangen idag!




Amelie & Anna




och självklart en bild på bowlingmästarn själv:p




försökte lägga upp en video som jag har spelat in på kameran, någon som vet hur man lägger upp dom?

Puss & Kram

Grattis mamma!

Grattis min älskade mamma! hoppas du får en underbar dag! hoppas vi kan prata innan jag ska sova så jag får säga grattis ordentligt!

Idag har det varit en kämpig dag, barnen har varit sjuka och jätte tjuriga! vi har fått bära dom hela dagen så ryggen mår inte helt hundra! haha dom små tjockisarna väger en hel del efter 8 timmar:) hoppas dom mår bättre i morgon!

I morgon ska jag ge mig på att baka två stora tårtor till G´s kalas på lördag..haha hoppas det går bra! lägger ut bilder på dom i morgon!

har varit jätte dålig på att lägga ut bilder nu jag vet, ska ändra på det! men inge kul att ta kort på mig när jag är helt sunkig och barn som bara skriker! tar bilder när vi är lite gladare här:)

I morgon är det fredag och det innebär löning, härligt! i morgon ska nog jag, Anna och Amelie åka och bowla..ska bli roligt! har faktiskt bara gjort det en gång i mitt lilla liv så vi får se hur det går! kommer nog bli roligt iaf..

kom och tänka på en sak innan..har varit här i USA nu i 7 veckor, 6 veckor hos familjen i morgon!

vad ska ni hitta på i helgen?
nu ska jag sova, god morgon där hemma och god natt för mig!


Grattis mamma:) du är bäst!




Igår på Cheesecake Factory!

Jag & Anna



många skratt blev det...




Glöm inte att kommentera:) blir ju så glad då!

New York here I come!

Idag är det Amelies födelsedag, grattis!:) inte för att hon förstår ett ord av vad jag skriver men men, haha!
Ikväll ska vi åka till Palo Alto och gå och käka middag någonstnas och sen hitta på nått kul!

åh vad jag saknar att sjunga har jag kommit på..gör alltid det hela tiden 24 timmar om dygnet tycker nog vissa:) och här har jag helt plötsligt slutat sjunga utan att jag har tänkt på det! undrar varför?

men iaf jag och amelie va på hillside mall idag och då hörde jag en sån himlans bra låt och det va då jag kom på det..att jag aldrig sjunger längre och det ska det ändras på..mår bra av det! kankse inte låter fantastiskt men det skiter jag i!:)

hur har ni det? vad hittar ni på?

åh vill åka och se mer av USA, är så nyfiken! vill åka överallt..frågan är bara vad man har tid med?

och vet ni vad? Idag har min värdmamma bokat flygbiljetter till oss till NY, ska bli så himla roligt! trodde aldrig jag skulle få åka till New York under mitt år men hoppsan vad fel jag hade:) och glad är jag för det!
Min värdmamma växte upp där och har en stor del av hennes familj där så det är därför vi åker dit, vi ska hälsa på alla men sjävlklart ska det shoppas och jag ska gå runt i timmar och kolla runt..men det får nog bli med en unge på magen, haha! tur att baby björn finns:)

och det bästa av allt är att Bella och Signe är i NY samtidigt som mig, åh vad det ska bli kul att se dom!

hoppas ni har det bra mamsen på Cran Canaria, tänker på dig!
och jag tänker på er alla andra också, ni finns alltid med mig varje dag!
saknar er massor.

nu måste jag jobba igen, hörs ikväll!
pusselipussen


älskade NY så ska bli skit kul att få åka dit igen!:)




Jag & Hanna på väg in till NY!






sovmorgon!:)

Har precis vaknat och ligger fortfarande i sängen, så skönt när man kan göra det och slipper springa upp med en gång! börjar inte jobba förräns om en timme!

igår jobbade jag hela dagen och på kvällen åkte jag en en stund till amelie, vi kikade på one tree hill och gossip girl!
idag är G hemma också för hon är sjuk så det blir att spendera dagen hemma!:( funderar på att baka något gottigt!

vad hittar ni på idag?

ha en underbar semestervecka mamma! det behöver du! njut!

åh är så sugen på att åka någonstans i helgen, behöver verkligen komma från huset på helgerna! men det får bli någon anna helg snart! några tips på vart man kan åka över en helg om man bor i San Francisco?

kommentera gärna om ni är inne och kikar!
Ha en bra dag, hörs ikväll!

pusspuss

sf helg!

Har varit en rolig helg. I fredags jobbade jag tills kl 19 och sen åkte jag och amelie till Anna i San Carlos och när vi började närma oss hennes adress så började vi kika runt omkring oss och såg bara stora paradis, fan vilka hus! och som sagt när vi kom fram till hennes hus så höll både jag och amelie på att svimma..herregud vilket hus! man kunde gå vilse i det, och hennes kommentar va: det är väl helt okej huset! haha jisses hade varit glad om jag hade fått bo i hennes hall, till och med den va superfin och enorm!

i lördags jobbade jag några timmar på morgonen och sen bar det av till SF! vi gick och strosade runt och kikade så mycket vi bara hann med och sen gick vi och åt middag på cheesecake facory, så himla gott där men man känner ju sig som en blåval eller nått när man går därifrån..va tvungen att knäppa upp byxorna för annars hade magen sprängts! sen fick vi för oss att gå på bio så det fick bli Love Happens..och den va ju helt underbart mysig den filmen, den borde ni gå på!

idag va det upp tidigt och gå på scavenger hunt inne i sf, au pair möte! det va 300 au pairer från hela San Francisco, haha vår grupp va väl kanske inte så jätte bra, haha men kul hade vi! nu är fötterna svullna och alldeles röda, nu är det dags att vila upp dom i veckan så dom mår bra tills nästa helg för då är det SF som gäller igen! är faktiskt en himla mysig stad, älskar att gå runt och strosa runt!

sitter och pratar med emile nu, så skönt att kunna prata med henne! saknar dig massor massor massor!
vill så gärna att du ska komma ner och jag hoppas att du kommer kunna det!

och i morgon åker mamma och dom till gran canaria, phuu hur ska jag kunna klara mig utan att prata med mammi på en vecka! hoppas ni får en härlig och rolig vecka..och se nu till att få en mysig födelsedag! haha va det 48 år du fyllde?

tänker på er där hemma, och saknar er mer än ni tror!
pusspuss














haha här signe kommer dina något liknande palmer, hittade dom idag:)




Kommer fler bilder i morgon men just nu är mina ögon så svullna så att jag knappt kan se någonting! haha fräscht!
I morgon är det One Tree Hill, wihooo:)

god natt usa och god morgon där hemma:)

Its hot!

Idag har det varit en väldigt varm dag, eller som dom säger här gosh its hot!:)

Nu är jag så himlans hungrig, väntar på att Amalie ska komma vi ska käka tha mat och sen ska vi åka till Ana och kolla på film!

Idag har det väl inte hänt speciellt mycket..vi har legat på mattan i vardagsrummet som vanligt och busat! haha fan vilken variation jag har på mina dagar;)
sen så blev det för varmt för dom små liven så då blev det badet, och då mådde dom genast bättre! haha ne nu ska jag inte tråka ut er med massa barntjat!

hoppas ni har haft/får en mysig fredags kväll!
tänker på er!

pusspuss





och så här rolig är jag:) haha kul att någon skrattar åt mig!




nu är amalie här, måste gå!









Funderingar?

hej på er!:)

nu är jag himla trött så det blir ett kort inlägg idag!

idag har det inte hänt så mycket, har jobbat hela dagen! sen åkte jag och amelie till san mateo en sväng och kikade runt lite, vi va båda väldigt trötta så det blev ingen lång stund! skyndade mig hem så jag hann prata med emmi, alltid lika härligt att prata med henne! saknar dig massor!

hoppas helgen blir rolig, i morgon blir det jobb och sen ska jag och amelie till en tjej i san carlos..ska laga mat och kolla på film! vad ska ni hitta på?

åh är så sugen på att åka iväg en helg snart..vill så gärna åka till santa barbra, har hört så mycket bra om det stället! och sen vill jag till LA igen och sen till San diego också..i morgon åker frida till hennes familj! good luck hoppas det går bra!

och snart åker min mammi till gran canaria..snacka om att jag är avis!
hoppas ni får en goer vecka med mycket sol och bad!

ne nu är det dags att krypa ner under täcket..är så jäkla kallt i mitt rum så det känns nästan som att det ska va vinter när man vaknar på morgonen men när man drar upp rullgardinen så är det strålande sol, hehe ja så är det att bo i CA:)

god morgon för er där hemma och god natt för oss i amerikat!
pusspuss

kommentera gärna och fråga om ni undrar något!


lägger in lite bilder från helgen! nu har jag fått tillbaka min kamera så nu kan jag börja ta bilder igen!


jag & amelie




ett gäng tyskar och jag, haha!



keep on!

tack för alla fina kommentarer! ni är för goa!

igår va vi på Ikea och det kändes underbart, i två timmar kände jag mig som hemma..haha låter kanske lite knasigt men det va fakitskt så det kändes!

köpte lite små saker, mestadels massa doftljus:)

idag har jag jobbat 2 och en halv timme på morgonen och nu har jag varit ledig en stund, börjar jobba igen om 20 minuter och ikväll jobbar jag till kl 21 så det kommer bli en lååång kväll! hoppas jag får båda bebisarna att sova bara, dom har en sån fin tajming jämt..dom blir trötta exakt samtidigt och vill bli burna, not so easy med två armar bara! men det går förhoppningsvis bra!

har fått några frågor..jag åker med Culrural Care (www.culturalcare.se)

hehe och någon frågade om min kamera..glömde den hos en annan au pair så har den inte här just nu men det är en samsung och den är rosa:) kanske inte hjälper så mkt! fick den av min söta mamma innan jag åkte!:)

vet att det är korta och ganska dystra inlägg nu för tillfället men ska försöka gasga upp mig och tänka positivt! haha en rolig sak är ju den att mina ögonbryn inte existerar längre..mitt värdbarn frågade mig varför jag inte har några ögonbryn, haha tack! dom har blivit så ljusa så dom inte syns! får nog göra nått åt det, hihi.

grattis gun till din nya familj! kommer bli jätte bra!

nu ska jag äta lite lunch och sen är det dags att jobba igen!
hörs ikväll!
puss

what is and what should never be?

en bra fråga det.

har funderat mycket det senaste..vet inte hur jag trivs här!
känner mig så tom..tror inte jag vet.

måste ta mig en ordentlig funderare på hur allt ska bli här..

vad gör ni idag?

idag blir det ikea för mig, blev inget igår. ska köpa mig massa mysiga doftljus och massa svenska matsaker! förlåt om detta är världens deprimerane inlägg men det är så det känns nu och då känns det skönt att kunna skriva om det!

hur är det med er?
miss you all! puss

SF och Ikea!

Hello!

Måndag morgon- alltid lika roligt, haha!

Helgen har varit bra, ifredags jobbade hela dagen och sen va jag så himla trött på kvällen så jag kröp upp is sängen med godis och cola och pratade en stund med sverigefolket och med hanna och sen somnade jag rätt fort kan jag lova, haha tog nog inte mer än någon sekund!

I lördags jobbade jag hela dagen men på kvällen så kunde jag äntligen få komma från barnen och huset en stund..jag träffade en jätte trevlig tysk, så jag och Amelie gick och käkade god thai mat och sen gick vi på bion sorority row och självklart så va det en skräckfilm så där satt väl jag med handen för ögonen ungefär 2/3 av filmen, haha!

igår så åkte jag och Amelie in till San Francisco, äntligen!
Vi mötte upp 3 andra tyskar och alla va jätte trevliga! vi gick runt hela dagen och kollade runt i affärer och sånt! det är ju så himla stort så vi hann inte med alls så mycket som vi hade velat, men man får helt enkelt åka in dit så ofta man kan för det är så mycket roligare i dom områdena är här där jag bor!

och nu är det som sagt måndag och nu sitter jag här med barnen! mina kläder har redan hunnit få dregel, snor och gud vet vad på kläderna! hoppas på att det blir Ikea idag:) känner att jag behöver åka dit idag, så man får lite hemmakänsla!

Nu sitter frida på planet mot NY:) hoppas flyget går bra!

tänker på er & saknar er väldigt mycket!
hörs ikväll! puss



Climbing gym, haha kan ni tänka er?

Hej hopp!

Nu ligger jag nerbäddad i sängen, är så trött! har pratat en lång stund med mammi och gummsi idag, va riktigt skönt! så härligt med röster som man känner igen! har självklart pratat med hanna också, men det gör vi varje dag så nu vet ni det:) hehe!

Idag åkte jag, min värdmamma och bebisarna till Berkley för att möta upp hennes vän, vi gick och strosade runt på gatorna och kikade lite!

och sen hör och häpna drog med mig till ett climbing gym..va faktiskt riktigt coolt! jag klättrade två gånger och båda gångerna klarade jag det utan att släppa taget, otroligt blev nästan chockad själv! tyckte det va väldigt roligt och kommer nog försöka hitta någon att klättra med så jag kan gå dit fler gånger:)

det trodde ni inte om mig va?

vad har ni hittat på idag? hur har ni det?

pusspuss


och det här är ju då lilla jag på en lång klättervägg..det ni:)







Gulleungarna på climbing gymet idag!





om ni inte har lyssnat på den här låten innan, gör det!





miss you all, as always!
good night!

Oförglömligt!

LA va helt otroligt!
Åkte till Hanna i fredags kväll..flyget gick jätte smidigt, ringde hanna när jag kom fram till LAX och frågade var hon var någonstans, fick till svar att hon inte visste och att jag nog skulle få vänta ett bra tag:) men hon va duktig och hittade vägen tillslut! Åh kan nog inte förklara i ord hur kul vi hade det! Vi hade ju en hel del att prata om med tanke på att vi inte hade träffat varandra på 3 veckor så det blev rätt sent i fredags kväll men vi va uppe med tuppen i lördags! vi åkte en sväng till hennes LCC och sen bar det av till Beverly Center..ett jätte stort och fint shoppingcenter! vi gick runt och strosade och kikade i affärer och på människor..och jag provade även frozen yougurt för första gången och jag är helt överlycklig för det, guds så gott det va:) kommer bli många sånna under året!
sen bestämde vi oss för att åka till Beverly Hills och kika på stekiga hus..oj vilka hus vi såg, önskar att jag bodde i ett sådant hus, haha om det ändå kunde vara så...
sen åkte vi och tog kort vid Beverly Hills skylten, måste man ju ha!:)

Sen fick vi bråttom och åkte hem till Hanna och gjorde oss i ordning och åkte iväg till The Growe, så jäkla mysigt ställe..fanns massa restauranger, butiker, cafeer, fina fontäner och grejer..riktigt kul!

På söndagen va det dags för Venice Beach och även där va det väldigt fint och riktigt coolt! vit jätte fin strand och sen fanns det även massa butiker längs vattnet och massa människor som stod och spelade, tävlade,gym och you name it det fanns där! efter några timmar åkte vi vidare till Santa Monica, vi gick ut på piren och kikade runt i några affärer och kollade på den fina utsikten och sen fick vi återigen bråttom och åkte hem! vi skulle ha åkt till Orange County på måndags morgonen men vi bestämde oss för att åka till Universal Studios istället och glad är jag för det för det va jätte kul där! det hände en tråkig sak på väg in i kön, en idiot tog kort på saker som man inte gör men den tråkiga saken gjorde så att vi fick VIP hela dagen och det bästa va att dom tog fast den jäveln, haha där fich han!

Det fanns så mycket att göra så vi fick prioritera vad vi ville se, vi åkte på Universal Studios touren..vi såg bla inspelningslokaler från massa kända tv serier, man fick se hur man gjorde vissa scener, as coolt!

Sen såg vi Terminator 2 i 3D, vi åkte Jurassic Park, vi gick en tur genom House of Horror (vilket jag inte rekommenderar om man är som mig för jag höll på att skita på mig där inne, haha jag blev ju livrädd!:) och sen gick vi på en waterworld show..så jäkla häftigt va det! hanna spelade in en video därifrån som jag kan lägga upp senare när jag får den! tror inte man får fram på bilderna hur coolt det faktiskt va men jag lägger upp dom så får ni se lite iaf!:) sen åkte vi raka vägen till flygplatsen och det va jätte tråkigt att lämna hanna och LA:( men shit vilken helg!

när jag kom tillbaka åkte jag och hämtade Linda, hon trivdes inte i hennes familj så hon bestämde sig för att hon ville åka hem så hon har varit hos mig i några dagar nu och i morses så körde jag henne till flygplatsen! jätte tråkigt att hon har åkt, känner mig faktiskt lite ensam just nu men jag ska försöka kämpa på!

Vi hann göra lite roliga saker innan hon åkte iaf, vi va ute och käkade på Cheesecake Factory, hon kunde ju inte åka hem utan att ha gjort det hehe:) så himla gott va det, dit ska jag igen!
Vi gick på bio, The time traveler´s wife..himlans bra film! kolla på den om ni inte har sett den, en film värd att se och sen har vi åkt runt med min värdmamma lite varstans..hon ville inte att hon skulle åka hem utan att ha sett vissa saker!
Nu sitter hon på planet fortfarande, hoppas det går bra!

Nu väntar jag på att gummsi ska komma in på msn, fick äntligen prata med henne igår! saknar er hemma så himla mycket och tänker på er! hoppas ni alla mår bra!

Tack för en oförglömlig helg Hanna och hoppas vi kan göra om den snart!
lägger in lite bilder från helgen...





Frozen yougurt va grejer det:)




Jag och gunsan uppe i Beverly Hills..







The Growe..











Venice Beach













Santa Monica















På väg till Universal Studios













Water World show










Kommer fler bilder i morgon!
Hoppas ni får en underbar dag hemma och så säger jag god natt nu:)
puss






Idag gick min mormors syster bort, jätte tråkigt:( tänker på dig mormor! hoppas vi kan prata snart!

Los Angeles!

Nu ska vi iväg till Palo Alto..ska bli kul att se! Dom har en stort köpcenter och där finns även Cheesecake factory, wihoo! så sen är det bara att åka iväg dit när som..så skönt att äntligen kunna få köra vart man vill!

ikväll bär det av till LA, kan inte beskriva så skönt det ska bli att få komma härifrån några dagar och fan va kul jag och gunsan ska ha!:) har en känsla av att jag inte kommer vilja åka tillbaka till SF efter detta men men!

Ha en underbar helg! det ska jag och gunsan ha iaf:)
pusspuss
saknar er! tack för alla fina kommentarer, blir så glad av det!




äntligen fått köra!

Har kört bil för första gången här idag, haha började självklart med att köra fel men det är ju mig vi pratar om så det var ju självfallet!:)

idag har jag,J och twinsen varit över i marin county..vi skulle möta upp några av hennes kompisar där så vi åkte tidigt i morses, och äntligen fick jag se Golden Gate bron, va självklart fint och roligt att få se! vi hikade i ett par timmar och sen käkade vi lunch på ett väldigt gott ställe! sen va det hem och göra sig lite i ordning för att sedan träffa Linda, en jätte mysig tjej! jag körde ju som sagt lite fel i början men det löste sig, vi åkte runt lite och kikade och gick sedan och åt på tacobell (va inte det godaste men nu har man provat det iaf) sen åkte vi hem till hennes hus, så jäka fint och stort och underbart hus..är så avundsjuk! känns som man bor i en tändsticksask om man jämför hennes hus med mitt, haha! är jätte glad för att jag har träffat henne..känns skönt att ha någon som vet hur man känner och som är i samma situation som en själv!

I morgon är det dags för LA=) wihoo! ska bli så kul och jag har saknat min gun som bara den!

vet inte hur mycket jag kommer hinna blogga men ska försöka hinna med ett inlägg under helgen!
ha en jätte mysig helg så hörs vi! tänker på er jätte mycket!
pusspuss


Golden Gate bron




Vår hike, rätt nice utsikt




Jag & F








och så här trötta va vissa efter denna dag...hehe:)








Jag & Linda




Nu ska jag sova, blir en lång dag i morgon!
saknar er!

haha, så det kan bli!

Idag har jag sett en del av SF..dock inte downtown som jag ville men det va inte så lätt med barnen så vi åkte till ett annat område..vi va uppe i ett "torn" och kollade på utsikten över San Francisco, va jätte fint! vi mötte upp en kompis till J och hennes bebis och vi strosade runt bland gatorna och kollade i små butiker och sen gick vi och åt lunch och sen fikade vi:) haha mycket ätande här! kommer väl rulla hemmåt om ett år!

sen råkade vi hamna i ett kvarter som kanske inte är så barnvänligt..massa uteliggare och konstiga gäng! och helt plötsligt såg vi massa polisbilar komma i full fart och slänger sig ut och skriker allt vad dom kan mot ett gäng killar: get down on your knees now! och dom slänger sig ner och ser kryllar det av poliser överallt, haha det va en upplevelse för sig och vi stod ungefär 20 meter bort och jag blev lite smått chockad! haha lite roligt ändå..inte roligt men ja ni förstår!

i morgon ska vi åka till någon marknad och kika, så vi får se vad morgondagen erbjuder:)
och jag ska till ett köpcenter en stund på morgonen..ska bli kul att äntligen få gå in på macy´s och forever 21!

dags att sova!
have a nice day!:) och god natt för mig!

















In till SF:) wihoo!

Nu är det äntligen dags att åka in till SF, ska bli så kul!

hör av mig ikväll!
puss&kram


och så här ser jag ut idag! haha första gången som jag sminkat mig sen jag kom hit, jisses vilken slusk man har blivit!





This is the start of something new!

kom idag på att jag sitter på andra sidan jordklotet, har nog inte riktigt förstått det förrän nu!

har idag pratat med mammi på skype och även mormor och morfar, blev helt chockad när det funkade..trodde inte dom skulle klara det:) duktigt gjort!

sen åkte jag och min värdmamma med tvillingarna till doktorn..dom skulle på sin 6 månaders kontroll! fy fan säger jag bara vad jobbigt det var att sitta med F i knät när hon fick sina tre sprutor, har aldrig hört någon skrika så!:( hon är alltid så glad och skrattar jämt så var lite ovamt att se henne sådan! dom va väldigt gnälliga hela kvällen och det var väldigt svårt att få dom att somna, men nu så! har också städat hela huset idag..såg förjävligt ut men nu så ser det lite bättre ut iaf, är inte så lätt i detta huset med saker ÖVERALLT!

skulle träffat linda idag men blev tyvärr inte så för ingen av oss hade bil idag, så vi ska ses på torsdag istället!

nu sitter jag här och pratar med gun på skype, haha det gör vi varje kväll..känns nästan som vi är på samma ställe!:)

i morgon ska jag och J in till SF med tvillingarna och möta upp en av hennes kompis, ska bli roligt! har inte sett SF än..är väldigt nyfiken på hur det ser ut! lägger ut bilder i morgon!:)

god natt allihopa! ha en bra dag där hemma, tänker på er! emma, hoppas din första skoldag gick bra! tack för alla fina kommentarer, fortsätt gärna blir så glad av det:)
pusselipuss






Den här låten är helt underbar! som sagt..this is the start of something new!





är tyvärr inte hemma men jag finns alltid här för dig och jag tänker på dig! glöm inte det! du betyder jätte mycket och jag saknar dig!


RSS 2.0