30/10/09

Ja och då va man 22 år!:) har varit en annorlunda födelsedag men har varit en bra dag! tack för alla fina gratulationer som jag har fått idag!:)

Lite konstigt att sitta på andra sidan jordklotet från sin familj och vänner men det gick bra ändå!:) jag har mina vänner här som gjorde dagen till en mycket bra dag:) vi kom hem från NY igår kväll så det första jag gjorde va att slänga upp alla väskor och började tvätta..så det har sett ut som fan i huset idag..började organisera om barnens kläder och fixa och hålla på..va helt inne i min egna lilla värld när det ringde på dörren i morses och amelie, julia och frida kom med blommor och presenter, jätte gulligt..blev mycket glad! och tack tjejer för ikväll, har haft en jätte mysig dag/kväll!

i morgon väntar jobb till 12.30 och sen blir det ledigt fram tills på måndag, ska bli så underbart skönt!
får se lite vad som händer i morgon..in till san francisco ska vi iaf!

fick prata med emilie idag, första gången som jag hörde hennes röst sen jag åkte..va underbart att få prata med dig gummsi..och se till att fixa skype..det är bra grejer det!

saknar er otroligt mycket! <3

finer låt detta! och filmen är helt underbar, om ni inte har sett the notebook (dagboken) så gå genast och hyr den..lipar gör man i två timmar kan jag lova er!




Back to Californien!

Ja da var det dags att aka tillbaka idag!:( hade garna stannat nagra dgar till!
Men ar jatte glad for att jag fick chansen att aka tillbaka hit och se mer av NY!
Ha en underbar dag/kvall allihopa sa hors vi ikvall!
Onska oss lycka till infor flygresan det lar vi behova med tva gnalliga barn hihi!
Tanker pa er! Pusspuss

Utsikt fran Central Park


New York är bara för bra!

I början av min matchningsprocess sa jag att jag aldrig kunde tänka mig att bo i NY, men jisses vad fel jag hade. Jag älskar det här stället, det är så himla bra här! Finns alltid något att göra, hur många ställen och saker att se och allt finns i närheten! kan inte bli bättre faktiskt! det trodde ni inte va? och jag som sa att jag inte är en storstadsmänniska..men va fel man kan ha om sig själv..hihi!

I fredags jobbade jag hela dagen..sen på lördagen åkte dom iväg för en dag och jag äntligen kunde bli ledig! så underbart skönt..

På lördagen så åkte jag, bella och signe ner till the village och letade upp gatan med Carrie´s trappa i Sex and The City..ville så gärna se den, jag och signe va väldigt exalterade över detta och glada blev vi när vi äntligen hittade den! Isabel va mindre glad över detta men men:) vi hade himla otur med vädret den dagen, det ÖS regnade hela dagen och vi alla såg ut som dränkta katter men vi va glada ändå:) sen letade vi upp restaurangen som dom ofta äter på i serien men det va två timmar lång kö till att få ett bord så det blev inget med det..vi hittade en annan mysig restaurang och där satt vi i några timmar och åt och pratade!
sen åkte vi till broadway ave och kikade i några affärer men sen va alldeles för trötta för att gå omkring så vi åkte till en bio och kollade vilka filmer som gick och det va tydligen bara en bio på den biografen så det va inget att välja mellan så det blev filmen amelia..ingen superhöjdare men vi fick vila lite iaf:) haha jag och bella hann till och med sova en stund!

På söndagen va det upp tidigt igen..vi gick till central park och gick runt där ett bra tag, jätte fint och mysigt där! vi gick till strawberry field..ett slags ställe som hyllar John Lennon om jag fattade det rätt! Jätte fin grej på marken..visar bild nedanför!
Sen skulle Bella och signe gå på museum och det är inte min grej så jag bestämde mig för att gå längs broadway ave och kika runt..och jag gick och gick och gick..hur mycket som helst! min fötter exploderade nästan! men roligt va det och jag blev så himla stolt över mig själv när jag hittade! jag är som en ja jag vet inte vad när det gäller att hitta till ställen..det är näst intill omöjligt men ibland så!
Sen på kvällen mötte jag upp dom igen och vi gick och käkade på en italiensk restaurang, mycket gott!

Och idag sitter jag här, har jobbat hela dagen..vi åkte ner till broadway ave, längre ner den här gången och det va då fasiken va affärer det fanns där..fanns hur mycket som helst! köpte mig ett par steve madden boots..jätte fina! är super glad, trodde aldrig jag skulle hitta dom "rätta" stövlarna men där stod dom bara helt plötsligt!:)

I morgon blir det jobb hela dagen, hoppas på att vi kan hitta på något skoj!
På kvällen ska jag kolla på Mamma Mia på broadway..ska bli jätte kul!

Nu måste jag hoppa i säng, är trötter!

Tänker på er hela tiden & jag saknar er jätte mycket! har faktiskt börjat få mer hemlängtan nu än jag hade i början..är inne på den tredje månaden, alla säger att det är en av dom jobbigaste månaderna under året, då har man sett det nya och roliga och man börjar komma in i en vardag även här i usa! önskar jag hade min familj och mina vänner här med mig! älskar er!<3




Bella, Signe & Jag




det här va tydligen någon byggnad som va häftig!



F, Jag, J och S på något museum



Regnade gjorde det på lördagen, så här fina va vi!



Carrie´s gata i Sex and the city







Signe & jag på trappan



hoppa försökte vi oss på men vi va för långsamma:)



matdags!:) en av många gåner..haha



regniga NY, men fint ändå!





Central Park







Är vi inte fina? haha



Ja isabel va faktiskt med, hon är bara lite skygg mot kameran:) man fick fasiken skynda sig på om man ksulle få med henne på något kort!



Strawberry Field



har fler bilder, lägger upp dom när jag är tillbaka i SF!


God natt & God morgon:)






uppdatering kommer!:)

Hej alla dar ute!
Jag har inte haft tillgang till interntet sa mycket, sa bloggen har fatt lida!
Men i morgon kommer det en uppdatering pa vad som har hant dom senaste dagarna..
jag mar bra iaf och jag har det superbra har i NY!
Nu ska jag sova ar helt slut..jag har visst borjat leva efter NY tid nu, perfekt nar jag aker tillbaka till SF, da far jag sova lange pa morgonen hihi!
Hors i morgon!
Jag tanker pa er och ni finns alltid med mig vart jag an befinner mig!

Underbart!

ja sa kan jag forklara det!
Hinner inte skriva mer men det va jatte kul att fa trffa bella och signe igen!
nu ska jag jobba i nagra timmar, hors snart igen! ville bara beratta att jag mar bra!
Saknar er enormt mycket!
tank vad bra det kan kannas att man far sova i en skon sang och att man far ducsha i en ren dusch? det ni..ar underbart!
Pusspuss

Stora staden!:)

Hej allesammans!:)

NU funkar internet igen, tack för det! man känner sig så konstig om man inte har tillgång till internet, konstigt men så är det.

dagen har varit bra, vaknade runt kl 5.30 när lillplutten började sjunga för mig, hon är för rolig det första hon gör på morgonen när hon vaknar är att sjunga..kanske inte det roligaste att höra när man är trött som bara den!:) vi började dagen som alla andra, frukost, blöjbyte och sätta på kläder sen gav vi oss iväg ut för att kika runt lite..vi hann inte se så jätte mycket för vi är på californien tid så klockan va ju redan 3 på eftermiddagen när vi kom iväg..dom visa mig runt i området..vi gick till central park, ett cafe och runt lite på upper east side. Sen på vägen tillbaka stannade vi till där dom har filmat gossip girl lite grann, turistigt men kul att se:) hade ju gärna sett när dom filmar men det är inte nu tyvärr så det kan jag glömma, haha!

Åh i morgon ska jag träffa bella och signe, längtar jätte mycket!

Nu ligger alla och sover och jag ska väl göra det också snart hoppas jag, för det är en liten tjeja som vaknar upp om några timmar som kommer sjunga för mig runt klockan 6 och då är det bäst för mig att vara "pigg"!

Saknar er alla på förskolan, tänker på er jätte mycket! hoppas ni har plats för mig när jag kommer tillbaka:)

God natt och god morgon allihopa!:)

Min familj och mina vänner, ni betyder mest, är så tacksam för att ni finns i mitt liv!<3

S, jag och F











har fler bilder, men dom går inte ladda upp nu! gör det i morgon bitti!

Miss you!




Avdonade kroppsdelar!

Ja då va vi framme i NY:) äntligen!

Morgonen va galen, barnen va trötta och vi hade glömt massa saker som vi va tyugna att ha med så vi sprang runt som plockade höner men det löste sig tillslut och vi komm fram till flygplatsen!
Där va det ännu mer galet, ni ska bara veta hur det är att gå igenom säkerhetskontrollen..vi va tvugna att väcka barnen som skrek som galningar, barnvagnen behövdes plockas ner, ta av skor ja det va massa saker, haha dom tog napparna från s och f och jisses om blickar kunde döda:)

flygresan gick super bra, vi va tvungna att väcka dom för dom hade sovit för länge..jag hade f i mitt knä under hela flygresan och hon sov 4 timmar av 6 timmar så det va bra:) det är bara mina ben och armar som mår mindre bra men dom vaknar nog till liv i morgon igen!:)

haha här sitter jag och är inte alls trött..alla ska sova nu och här sitter jag själv och kommer väl antagligen vara uppe i många timmar till..klockan är åtta i californien och här är den elva på kvällen så man kommer väl vara lite borta i några dagar men som tur är det bara 3 timmars tidsskillnad!

Är så glad för att jag är här, JÄTTE KUL!

Saknar er alla!
Pusspuss

Hörs i morgon!
Ni är underbara<3


I morgon är det dags!:) wihoo!

I morgon bär det av till NY! är underbart glad!:)
Ska äntligen få träffa Isabel och Signe, ska bli så himlans kul!

Dagen har varit hemsk..barnen har varit utttråkade och jag har varit tvungen att packa hela dagen..inte så kul för dom! men nu är det mesta packat så nu ska vi bara få med oss allt i morgon till flygplatsen:) jisses vad grejer det ska med när man reser med barn, helt sjukt!

Du behöver inte oroa dig mormor, jag ska va försiktig! det är jag alltid!
Saknar er massor, och lille gosungen såklart!

Saknar er alla andra också, tänker på er!
Ska ta massa kort i NY så ni känner att ni är med mig:)

Nu är det dags att sova omedelbart, ska upp snart!
God natt alla här i närheten och ni där hemma hoppas ni får en underbar dag!

Bye bye Californien och hello NY:) hihi!
ska försöka hinna blogga lite men vet inte alls hur det är med internet där jag ska bo så får se helt enkelt, men det finns ju alltid Starbucks!:)

härliga NY!





jag & sofia i NY



jag & gunsan i NY




Haha det roliga är att jag inte packade för vintertider så jag har bara ballerina skor, så det lär frysas om fötterna, får ta mig en shoppingrunda på onsdag så jag hittar lite varmare skor, har iaf packat ner mössan och vantarna:) så lite förberedd är jag!

Saknar er så!



the weekend!:)

Har kommit på att jag trivs här, saknar alla väldigt mycket och jag önskar ni vore här men ni ska veta hur skönt det är här..man kan gå i linne på dagen och på kvällen räcker det med en kofta? är inte det helt underbart i oktober? tycker jag..jag är ingen vinter människa jag gillar inte snö och kyla så jag trivs så himla bra med vädret här, önskar jag kunde ta med mig det hem till sverige, då skulle det vara perfekt!
amerikanarna är så konstiga på många sätt, ibland blir man så arg att man inte vet vart man ska ta vägen, tex när man kör bil..dom är inte kloka, dom kan inte köra överhuvudtaget..man kan  tro att det är 5 åringar som sitter bakom ratten men nej det är fullt vuxna människor och det kan man inte tro! sverige är himlans bra, förutom att vi inte har det californiska vädret, hihi!

I fredags va det en lång jobbdag..men den tog slut tillslut och jag kunde äntligen känna att det va helg! jag åkte till frida i menlo park, super go tjej! och vet ni vad? hon hade köpt en stor påse med godis till mig, jätte gulligt! blev väldans glad:) vi åkte till redwood city och mötte upp tyskarna för att gå på bio, denna gången blev det the stepfather..en skräckis, jag lyfte från stolen ett antal gånger, haha!

Idag skulle jag ha träffat frida i palo alto men det blev tyvärr inte så:( hon hade fått ögoninfektion stackarn så det blev att åka till doktorn för henne, hoppas det blir bättre snart! shoppade i några timmar på stanford mall, hittade dock inga skor så jag lär frysa ihjäl i NY! sen mötte jag upp tjejerna och vi åkte och bowlade..är ju inte världsbäst men det är kul iaf, det är det viktigaste!:)

I morgon ska jag jobba i några timmar på morgonen och sen ska vi till ett mall ca en halvtimme härifrån med massa outlets så jag hoppas det finns massa fina saker:)

Nu är det sovdags, blir en lång dag i morgon men den kommer bli rolig:) det känner jag på mig!
Ha en bra dag där hemma, tänker på er!
och god natt på er här i usa:)

i fredags va det dags för att bli helgrena:) haha ser ni frisyren på S? haha han ser ut som en liten gubbe:) och F har tuppkam..



stanford mall










sen blev det inget cheesecake factory:( ledsen blev jag men bowling blev det istället!




Här har ni en underbar låt som absolut är värd att lyssna på!
Aaron D - In Your Eyes





snart helg igen:)

Hej allihopa!

Börjar kl 11.30 idag så jag ligger fortfarande i sängen..vill inte gå upp! så skönt att ligga inne på sitt rum och höra barnen skrika och så behöver man inte tänka på det:) någon annans problem att lösa hihi:)

Snart helg igen och det känns underbart skönt! bara 5 dagar tills vi åker till NY också, och jag får träffa bella och signe! nu sitter dom på planet mot NY och bella är nog lagom nervös, haha! hoppas flygresan går bra för er!

Vill verkligen prata lite svenska snart, pratar enbart engleska här nere..umgås mest med tyskar och dom pratar jag ju engelska med förstås och självklart med värfamiljen så det blir inte mkt svenska tyvärr! vet att denna tiden ska gå ut på att man ska prata mestadels engelska men hade varit skönt att umgås med några svenskar som man kan prata svenska med:) nu krånglade jag till det men jag tror ni förstår min poäng hehe!

Måste ta tag i mina credits, någon som har tips på vad man kan göra? vill inte sitta i ett klassrum och plugga vill hitta på roliga saker..någon som vet vad man kan göra i närheten av SF?

Ne nu måste jag tvinga mig själv upp ur sängen och hoppa in i duschen! så man inte skrämmer folk:)
Hoppas ni får en fin dag, och god natt där hemma:)

Ni är underbara utan er så hade jag redan varit hemma!







så va måndagen gjord!

Gör ett kort och snabbt inlägg idag! Är trött och behöver sova!

I söndags va vi nere i Palo Alto en sväng, vi va på Stanford mall och kikade lite! sen åkte vi till Ikea och det är ju alltid trevligt med ett besök där, köpte lite smått och gott!

Idag har det ju då inte hänt så mycket, har väl varit ganska tråkigt om jag ska va ärlig, barnen har blivit sjuka igen! så trött på skrikande barn, hosta och snor, dom snorar ner en med en gång! inte så trevligt:) hoppas dom är friska nästa vecka när vi åker till New York! åh vad jag längtar ska bli jätte kul!

Så mycket saker som man gör här nere som man aldrig skulle göra hemma, är rätt häftigt faktiskt! man träffar nya människor hela tiden och det är jätte kul! bara det att man är själv i ett land som man aldrig varit i innan och man klarar det galant:) man har ingen som man kan gå till som kan hjälpa en, man får helt enkelt fixa det själv! självklart kan man få hjälp om man behöver det men det är inte samma sak som att ha familj och vänner nära som alltid finns där! tror det är bra för alla att komma hemifrån och prova på hur det verkligen är att klara sig själv! fasiken va bra det kommer kännas när man har gått igenom detta året! och jag ska banne mig ta vara på mitt år och ha så kul som möjligt! vill göra och se så mycket!

Hoppas på att träffa lite nya människor den här veckan, vore roligt!:)

Miss you all! Utan er skulle jag inte klara detta!

Hörs i morgon!
Ha en bra en:)


Stanford mall










Har även pratat lite med min vän krut idag!
hittade en jätte söt bild på henne på datorn:) hon kommer bli galen på mig men tycker hon är så söt så det får det va värt:)




simglasögonen är ju bara för bra, haha!:)

pratade en snabbis med emilie idag, hoppas det gick bra idag! tänker på dig och saknar dig!

Hello på er!:)

Hello!

Nu är det lördag kväll och jag har precis kommit hem från SF..har varit en rolig dag! vi har shoppat, kikat på folk, skrattat, ätit på cheesecake factory (fick vänta 2 timmar på ett bord)..dagen har bara försvunnit i ett svep! önskar helgen vore längre men men inget jag kan ändra på:)

Igår åkte vi till Palo Alto och käkade på en restaurang som såg jätte fin och bra ut men maten va hemsk, vi ska aldrig göra om det misstaget igen och byta ut chessecake factory mot något annat, haha! sen gick vi och såg couples reatreat, hur rolig och bra som helst! Se den om ni inte redan har gjort det..jisses har nog inte skrattat så mycket på länge, hela biosalongen satt och skrattade hela tiden:)

I morgon ska jag jobba några timmar på förmiddagen och sen åker vi nog ner till Palo Alto..myspysigt ställe!
Ska nog in en sväng på Ikea och sen åker vi nog till Stanford mall..kommer ta många helger för att gå igenom det köpcentret..så himla stort!

Vad har ni haft för er i helgen?
hoppas ni har haft det bra iaf!

Saknar er otroligt mycket!


jag, anna, julia & amelie i Palo alto på restaurangen igår!




Palo Alto (syns inte jätte bra men det är jätte fint där på kvällen)




Och så här såg lilla jag ut idag!




Finer låt!





Måste sova nu! God natt och God morgon på er!:)

Fredag!:)

Nu va det fredag igen:) härligt!
Hoppas ni har haft en myspys fredag där hemma med idol och sånt, tråkigt att jag inte kan se idol men jag överlever nog!:)

Har varit ledig två timmar nu på eftermiddagen så passade på att ta en liten nap, va hur skönt som helst! nu är jag pigger igen!:)
börjar jobba igen om 20 min och jobbar fram till kl sju och sen blir det att möta upp tjejerna och gå och käka och sen ska vi på bio, idag blir det couples retreats..ska bli kul! haha har aldrig i mitt liv varit på så många bio som jag är nu..vi går på bio nästan varje vecka!

Alla au pairer som kommer till sina familjer idag, lycka till:) hoppas familjerna är bra och snälla mot er:)

Hörs senare!
Sov got där hemma, och ha en mysig fredagskväll alla som är i Amerikat:)

Krut, hoppas tatueringen bli superfin! och att det inte gjorde allt för ont!

Miss you all!

Starkare, oh ja!

Har varit här i USA i över 2 månader nu och jag känner redan hur jag har blivit starkare som person! Är jätte glad för att jag bestämde mig för att åka hit! det går upp och ner hela tiden, ena dagen kan man börja lipa av ingenting och andra dagen kan man vara jätte glad! men saknaden finns alltid där. men vet att jag kommer vara så stolt över mig själv när detta året är genomfört och jag kommer att få med mig så mycket av detta, det är jag säker på!

Skulle skrivit ett inlägg igår men blev inte så..haha jag gick in på mitt rum efter det att jag hade slutat jobba och satte på en film runt klockan åtta och råkade ju då somna och vaknade igen halv ett på natten..ja man är väldigt trött iaf det är ett som är säkert! men i morgon är det  helg, så underbart! Då ska jag banne mig inte vara trött:)

mormor och morfar är och hälsar på mamma och jag har kunnat prata med dom, jätte roligt! saknar er massor!
och min vovve är så fin! gammal men så himla söt:)

Ska försöka planera in en resa till Las Vegas snart, vill inte vänta längre på att få åka dit, vill åka NU! ska kolla på hotell som kan vara bra, någon som har tips på hotell i Las Vegas som är bra?

Här börjar det bli kallt som bara den..är dags att köpa sig en mysig jacka! vet att ni har det jätte kallt hemma men man har redan blivit bortskämd med vädret här så tycker faktiskt det är superkallt här nu:) hihi!

Veckan har gått så himla fort..dagarna har bara försvunnit, skönt det för då blir det helg fort! vi har inte gjort några speciella planer för helgen..vi tar den som den kommer:) blir väl en del shopping, bio och kanske fotboll..hade varit jätte kul att se en match! och snacka om att få se snyggingar..hoppas jag iaf:)

Sovdags igen!


Så här såg gulleungarna ut idag!














Är så tacksam för min familj och mina vänner, ville bara att ni skulle veta det! utan er hade detta aldrig gått!
<3

Har även hört den underbara nyheten att Mathilda och Jerker ska bli föräldrar, är jätte glad för eran skull! Grattis, ni kommer bli underbara föräldrar!

What´s love got to do with it?

Det har varit två långa dagar, har jobbat HELA dagarna! Vi har fixat hemma, jag har gått på promenader med bebisarna, städat och massa sånt som inte är speciellt roligt! längtar till helgen:) det är verkligen dom jag lever för här nere!

Hur har er dag varit? vill veta vad ni har för er!:)

Har precis kollat på one tree hill och sista avsnittet av svenska hollywood fruar, lite tråkigt att det är slut. helt sinnesjukt men kan inte låta bli att kolla:) hihi

Sitter och funderar på vart jag ska åka under mitt år och vart jag ska åka någonstans under min sista månad! Har funderat på Hawai..men är lite osäker! vi får se helt enkelt!
men känns ändå som att man måste ta tag i detta nu och börja planera så man hinner med allt man vill göra och se! någon som har några tips på ställen som är bra i CA?

Dagarna rullar på och jag känner mig väldigt kluven när det gäller vissa saker, måste verkligen ta tag i det!
Men nu ser jag fram emot NY jätte mycket, bara två veckor kvar och det bästa är att Bella och Signe kommer vara i NY samtidigt som mig och jag kommer ha mycket ledig tid så vi kan hitta på roliga saker! är jätte glad för att jag har fått chansen att åka dit igen, trodde inte jag skulle få göra det under mitt år här! Skitkul ska det bli!

På tal om skit så har jag ju då lyckats bli nedskiten också, va inte det mysigaste jag varit med om men sånt som händer när man tar hand om barn, haha! då kan man bocka av det på listan också!

Vill att folk hemifrån ska komma hit och hälsa på, saknar er så!
vill krama er!

Nu är det dags att sova!
God natt & God morgon:)


en liten tjeja som snart kan krypa!




en trött liten kille som sover mycket på dagen!




och nu säger jag och F god natt, hon sover visserligen redan men ändå:)





Underbar låt detta!





Tina Turner är fantastisk! Har ni sett filmen om henne och Ike Turner?
Om inte, gör det!

en låt som verkligen får en att rysa, hon är bara så bra helt enkelt.





kommentera gärna:)

Så va helgen slut..

Ja då har denna helgen också gått, jisses så fort dom två dagarna går! men kul har vi haft:)

I lördags så va det upp med tuppen, hämtade upp tjejerna och sen åkte vi iväg till Santa Cruise..inte en enda gång körde jag fel, det ni:) Om man jämför med Venice beach så va det väl inte fantastiskt men det va helt okej, det va mysig strand och ett litet nöjesfält och massa småbutiker! vi låg först på stranden och bara njöt av solen sen så gick vi runt och kikade på folk och i butikerna! jätte mysigt!

sen åkte vi in till downtown..haha det va inte stort! men vi gick runt och kikade där också en stund! och självklart så åt vi väldigt mycket under dagen också men det behöver jag ju inte skriva om för ni som känner mig vet hur jag är:) det har dom lärt sig nu tyskarna:) sen åkte vi hem till Anna och kollade på What Happens in Vegas, har sett den innan men jag skrattade lika mycket den här gången, den filmen är bra den! Blev inte speciellt mycket sömn i går, såg ut som ett monster i morses:) men va sjutsinge det får man bjuda på!

Efter att jag slutade jobba idag så mötte jag upp tjejerna och vi åkte in till San Francisco..alltid lika kul! Shoppade lite saker idag, bla en mössa haha trodde aldrig jag skulle behöva det i CA? men tydligen. Självklart hamnade vi på Cheesecake Factory..ja vad ska jag säga? man tröttnar aldrig!

Nu ligger jag nedkrypen i sängen och är jätte trött! har varit en jätte rolig helg men trött blir man:)

Tänker på er!
Puss och god natt! och god morgon på er där hemma!:) ha en fin dag!


Cafe i Santa Cruise




Haha fråga inte mig vad jag gör..har ingen aning!



Beachboard Santa Cruise












Så här började min söndags morgon! Idag va det rätt lugnt och skönt, äntligen börjar dom må bra igen! och titta ett leende från lillkillen, inte dåligt det!:)




Va som sagt ganska trött och såg inte speciellt rolig ut så gjorde bilden svart vit! kändes som en bra ide:)




Sen bar det av till SF!




funderar på att byta stil? haha eller inte.




smarta som vi va så gick vi ner och satte oss i en soffa under tiden som vi väntade på ett bord på Chessecake Factory!




:) Dom har redan slängt fram massor av julsaker!






Utsikt från Cheesecake Factory!






Önskar ni vore här och upplevde allt detta med mig!










Fredagsmys!

Äntligen fredag!:) wihoo!

Idag har vi fixat med massa saker, vi har städat, tvättat, gått igenom alla barnens kläder och massa såna tråkiga saker men som man måste göra! haha vi har självklart tagit hand om barnen också:)

ska jobba i några timmar till och sen är det fredagsmys som gäller. jag, amelie och anna ska ut och käka och sen gå på bio eller nått sånt! barnen sover nu så passar på att skriva, svårt att hinna göra det under dagen annars!

Mår äntligen lite bättre, min feber är borta nu så det är bara förskylningen som ska försvinna!
I morgon bär det av till Santa Cruise, ska bli jätte kul! jag ska ta massa bilder där så ni får se hur det ser ut:)

måste rusa, dom små liven har vaknat!

Hoppas ni där hemma sover gott nu och att ni har haft en mysig fredagskväll! Miss you all!
Pusspuss


här har ni en tjeja som är underbar, man kan nog inte hitta ett gladare barn..hon är för goer!


7 veckor & 2 dagar!

Hej allihopa!

har varit dålig på att skriva, tvillingarna, jag och mamman är sjuka så vi är inte dom mest aktiverade människora för tillfället! har inte gjort många knop idag! har mestaldels legat på golvet eller i soffan med en unge på magen och försökt att trösta dom så gott det går!

Hur har ni det? har hört att det är väldigt kallt där hemma, önskar ni hade kunnat få lite av värmen härifrån! fast det har faktiskt varit "kallt" idag..hoppas solen och värmen kommer tillbaka snart!

Kom på idag att jag har varit här i USA i 7 veckor och två dagar nu, är stolt över mig själv att jag vågade åka iväg och att jag har kommit så här långt! saknar alla massor men jag kommer stanna här ett tag till och ta vara på mitt livs chans!

Vad jag saknar förskolan hemma..tänker på er varje dag! hoppas ni har det bra och att barnen är snälla mot er:) saknar att komma in på morgonen och få massa leenden och kramar! jobbade där i två år och det är en lång tid, man fäster sig mer vid barnen än vad man tror! och ni som jobbar där har varit underbara, saknar er! är så tacksam för dom åren jag fick vara där!

Emilie, är så himla glad för att du känner dig bättre, kan inte beskriva med ord!

Emmis, du kommer bli en kanonbra doktorn, haha bra att ha någon i släkten som kan ta hand om en!:)

I helgen hoppas jag att jag mår bättre så jag kan få komma ut och ha lite roligt, tror vi ska åka till Santa Cruise..så det ska bli skoj! och sen va det tydligen någon festival eller något i SF i helgen också så vi får se vad som hinns med! man har för lite tid, skulle vilja göra saker varje dag! men jag har ju ett år på mig!

Nu är det dags att sova, så jag kan komma upp ur sängen i morgon! God natt på er här i USA och ha en underbar och fin dag där hemma! och mamma ta på dig raggisar, då slipper du frysa:)


Ni betyder mest!
tack för alla fina kommentarer, gör mig så glad!
pussar och kramar


Emmis och jag!





Cassandra:
Det är jätte kul att jobba med barn under två år, tycker det är den roligaste åldern..det händer så himla mycket, du ser nya saker varje dag! klart att det inte alltid är enklelt men det är det nog inte med något barn:) finns alltid perioder som det är jobbigt men oftast är det jätte kul! funderar du på att åka som au pair?

om ni har frågor så är det bara att skriva!


RSS 2.0