Gott nytt år!

Måste hänga med i Sverige tiden och där är det nyårafton nu:) så gott nytt år allihopa!
Ville bara säga det och jag hoppas ni får en mysig dag och en jätte rolig kväll!

Nu snart är det god natt här och sen är det ju nyårafton här också, hihi! imorgon blir det jobb till klockan fyra och sen är det middag hemma hos frida och sen åker vi in till sf och festar:) ska bli skit kul!

Skriver mer imorgon innan jag åker!
ta hand om er & gott nytt år! är ju vid tolv men då jobbar ju jag så jag skriver nu:)

saknar mina vänner extra mycket nu när det är nyår, hade ju velat fira det med er! men nästa år då får vi fira tillsammans!



nytt år och nya möjligheter:) hoppas på att 2010 kommer bli ett super bra år! vad tror ni?

som sagt, this is the start of something new:)



glad för mycket!

Jag har världens bästa familj & vänner..så är det bara! ni är bäst och ni finns alltid där! ♥

Många som sitter ensamma nu runt jul och nyår och dom tänker jag på, fy det måste vara hemskt!:(

Till något helt annat..
Vill bara säga till er som funderar på att åka som au pairer..ÅK! ni kommer inte ångra er! visst det har varit många gånger som jag har velat slänga ner mina saker i resväskorna och sätta mig på ett plan hem till sverige. Men den här tiden här har gett mig så mycket, kommer jag aldrig glömma! Det är själva grejen att åka, att verkligen planera allt detta och allt det man går igenom innan man kommer iväg..det tog många många timmar att fylla i den där ansökan, bildcollage,visumpapper och informationsmöte..ja allt! och sen åka till NY och va på skolan och den känslan när man gick av planet i san francisco innan man mötte familjen, den går inte beskriva..va så himla nervös! och nu har jag varit i min familj snart fem månader, det har varit många jobbiga perioder och massor av roliga! tiden har gått fort som tusan och jag är som sagt så glad för att jag åkte! jag har lärt mig massor om mig själv, både negativa och positiva saker! så ÅK, om det inte är eran grej så javisst då är det bara att åka hem..saknar ni er familj och vänner för mycket ja då är det bara att åka hem!

Nu är det snart nyår och ett nytt år att se fram emot!:) wihoo!
Vad är era nyårslöften?

Idag har det varit en jobbig dag-lillkillen har inte varit på sitt bästa humör vilket inte är så konstigt för han är sjuk så jag hoppas verkligen han mår bättre imorgon!

Vad ska ni göra på nyår? berätta för mig:) är nyfiken!
Ha en bra dag där hemma ♥

..och så ska vi här i USA sova så gott nu!:)

sjuklingar

Förlåt inget inlägg om roadtrippen blev det igår heller..men det kommer!
Vill bara ha tid att verkligen skriva allt så ni får vänta lite till:)

Har haft Sean liggandes på magen hela morgonen och försökt att få honom att sova och det lyckades en liten stund iaf, han mår inge bra alls stackaren! och nu sover han igen så därför passar jag på att skriva ett litet inlägg till er!

Hur mår ni? Vad har ni för planer inför nyår?

Nyår måste planeras nu, jisses bara två dagar kvar ju! vi har väl lite planer på san francsisco iaf så vi ska nog hitta på något skojsigt!

Nu ska jag gå och äta lite lunch!
ta hand om er så skriver jag igen ikväll..

Christmas days..

Då har man även upplevt en amerikansk jul och jag kan bara säga att det har varit en annorlunda jul! På julaftons morgon (för oss då!) så va det inget speciellt för dom, jag sprang runt med ett leende på läpparna och försökte skapa mig en julkänsla men det misslyckades ganska rejällt..vi hade iaf middag på kvällen och julia och amelie kom hit och åt med oss och sen kröp vi upp i min säng i mitt iskalla rum och käkade chips och såg på en film! Dagen va faktiskt rätt jobbig men jag försökte göra det bästa av det..skypade med mammsen,mormor och morfar,mina syskon,pappa,emilie och med vitavallsvägen!:) jätte kul att få prata med alla..kändes ändå lite som man va delaktig i julen hemma!:)

På juldagen så va det andra bullar, då va det lite mer julkänsla..tog mig en liten sovmorgon och sen va det upp i pyjamasen och äta frukost och sen blev det paketöppning, tog sin lilla tid för det va massa paket som skulle öppnas för alla! va roligt att få va med på tvillingarnas första jul..det va mestadels mys hela dagen och en hel del ätande, även denna kvällen kom tyskarna och det va en annan familj här på kvällen också så det va fullt hus! senare så kilade vi iväg på bio, vi gick på den nya its compicated och den va super rolig, hade ett leende på läpparna hela tiden och en massa skratt blev det! en mycket annorlunda juldag..i vanliga fall så hade man varit ute och festat men icke så nicke i år men bion va riktigt bra iaf så det va väl tur!

På lördagen så va jag hör och häpna ledig hela dagen, så jäkla gött! Jag tog mig en lång sovmorgon till halv tolv kanske:p sen va det iväg till San José där vi shoppade lite, jisses va folk det va! folk va helt galna men är det rea så är det:) på kvällen blev det middag på Cheesecake och då va även Anna med, hon har varit i Lake Tahoe över julen så det va jätte kul att hon kom hem igen, hon har varit väldigt saknad!

Idag vaknade jag upp som en man, haha nee inte riktight kanske men jag lät som en, är super förskyld och huvudet och öronen känns som det ska sprängas vilken sekund som helst så jag stannde i sängen ett bra tag på morgonen och pratade med mammi och emilie, vilket va lika mysigt som alltid! sen så masade jag mig upp och drog på mig myskläder och åkte till julia, där parkerade jag rumpan i hennes soffa och vi såg på en film och käkade massa godis och åt pizza, en väldigt lugn och skön dag! nu på kvällen åkte jag en stund till frida och hennes kompisar och vi tjötade lite och hade det mysigt! nu har jag kommit hem igen och nu är jag trött som bara den! ska nog försöka sova nu så jag orkar masa mig upp ur sängen i morgon och jobba!

i morgon kommer också en liten berättelse om våra två sista dagar i LA av våran roadtrip, den va himlans rolig så det måste ni läsa:)

Nu är det god natt och god morgon för er där hemma! ha en bra en:)
Miss you! ♥

God Jul!

Nu är det morgon hemma och även julafton!:)

God Jul allihopa, hoppas ni får det underbart!
Tänker på er och jag är så himla avundsjuk..önskar jag kunde fått vara hemma nu!

Ni finns i mina tankar hela dagen ♥

Ville bara säga God Jul!

Jisses vad jag saknar er, helt otroligt!



Men jaa va bra!:)

Tänkte berätta lite vad vi hittade på i helgen!:) haha vilken helg, den har varit super duper rolig med massa skratt och minnen! Va jätte skönt att träffas alla tre samtidigt, kändes som hemma!

I fredags hade vi som sagt myspys kväll med film och massa gottigt! Sen blev det väl inte så himla mycket sömn för vi låg alla tre i en och samma säng men det gick bra det också, haha!

På lördag morgon så gjorde vi oss i ordning och sen tog vi min lille bil in till San Francisco..vi skulle ta en annan väg in så hanna och frida skulle få se lite mer och när vi trodde vi närmade oss stan så helt plötsligt så va vi på golden gate bron, hihi bra där hanna-vilken bra kartläsare du är!:p men det va ju bra för då har dom åkt på den också!:)

Sen åkte vi till Fisherman's Wharf och strosade runt på Pier 39, riktigt mysigt där faktiskt! Vi gick även och köpte biljetter till Alcatraz tills dagen efter! Sen åkte vi till Union Square för att hitta ett hotell att sova på och även där gick det väldigt bra med körningen, trodde helt klart att bilen inte skulle klara den här helgen men det gjorde den-tack för det! Vi hittade ett superbra hotell som blev vårt lilla place för kvällen! vi gick och köpte mat och sen så va kvällen igång..vi förfestade, gjorde oss i ordining, skrattade, pratade, åt och lyssnade på musik..kan det bli bättre?

efter mycket mycket skratt så gick vi ner till Frida och hennes kompisar som bodde på samma hotell och förfestade lite med dom och sedan så åkte vi alla taxi till en klubb som jag inte vet vart den låg..den va helt okej och roligt hade vi! Frida och hanna tog sig även en sväng om på bardisken!:)

Efter lite fler drinkar och dansande så åkte vi hem och det tog inte många sekunder innan vi alla sov som klubbade oxar!

På söndagen så vaknade vi, vissa piggare än andra..vi gjorde oss i ordning och sen va det utcheckning på hotellet och sen åkte vi till ett super gott ställe och fyllde på magen med lite frukost! där satt vi och tjötade och åt länge för helt plötsligt va det bara 10 minuter tills Alcatraz båten skulle gå så det va bara att springa fort som attan- hann vi? Jaa det gjorde vi:) som tur va!

Vi åkte båt ut till Alcatraz och jisses vilken bra tour det va! Först fick vi gå runt lite på ön och sen så va det en 45 minuter lång cellhouse tour, man fick ha hörlurar på sig så va det fångar och även personal som berättade massa intressant medans man fick gå runt och kika på allt! trodde ärligt inte att det skulle vara så bra men jag blev glatt överraskad! Lite konstigt egentligen..det va inte så längesen det satt massa människor där inne och nu helt plötsligt är det en jätte populär turistakttraktion..det va iaf väldigt intressant och coolt att få se fängelset!

Efter touren så åkte vi och satte oss på en mexikansk restaurang och till vår förtjusning så fick man massa taco chips hela tiden..och vad gjorde vi? jo vi åt tre korgar med chips så när maten kom så vart vi ju inte så hungriga längre men men chipsen satt där dom skulle!:)

På tal om chips som sitter där som ska så kan jag berätta för er att i söndags så va jag tvungen att sätta ett gummiband på mina jeans..jag fick inte igen dom så jag får börja göra som alla gravida-göra om mina kläder lite så dom passar!
Hade visserligen förväntat mig att gå upp i vikt här men jag trodde inte det skulle smälla till så där foort bara..eller så kanske jag har förträngt det kanske? haha fast å andra sidan så lever jag bara en gång och då ska man ju få ha det lite gott med gottigsaker..inte sant?:)

Iaf efter detta restaurangbesök va det dags att åka till flygplatsen för att lämna av mina tjejor:( fy det kändes inte alls kul och inte känns det bättre idag, känns ensamt!
Amelie och Julia va här idag och vi kollade på film och tjötade lite..så det kändes lite bättre efter det iaf!

I morgon eller på onsdag ska jag åka till Ikea och handla..ska ha lite saker här hemma på torsdag som är ett måste som tex julmust och skumtomtar och även pepparkakor för det har jag inte hunnit baka:( känns super tråkigt men det är full rulle här hemma och det finns ingen tid till det har det sagts:( men nästa jul när jag är hemma då ska jag banne mig baka varenda julsak!:)

Vill bara säga tack för ni finns i mitt liv, är så tacksam för er! Saknar er massor och tänker på er varje dag! ♥


Lägger in lite bilder från helgen!

I fredags när det va handling för myspyskväll!



Sen fick jag den fina idén att lägga vaselin i F´s hår för hon hade torr hårbotten och så här slutade det:) haha va väl inte direkt uppsakttat från föräldrarnas sida men hårbotten blev bättre iaf:p så här såg hon ut hela helgen tydligen hihi..





Vid Pier 39
Behöver jag säga att vi va glada att se varandra? galenskaperna började direkt:)









sen resten av kvällen





Hanna & Frida tog sen en sväng om på bardisken:)





och detta va den sista bilden för den kvällen, man ser ju aningen trött ut!



Söndag & Alcatraz





Här är två av byggnaderna där personalen och deras familjer bodde









det här va tydligen en lyxcell..





en del av köket..fångarna fick sin mat genom ett pyttelitet hål från den här delen av köket! i köket va den farligaste platsen på fängelset sa dom!



ute på gården..







tanken på att vara inlåst i den här cellen kändes väl inte super kanske?







Alcatraz touren va skit bra så tummen upp för det!:)






Fick även ett jätte fint brev av Hanna i helgen, så himla fint! Det betydde jätte mycket för mig ska du veta! Är jätte glad för att jag har dig i mitt liv! Fick även ett kort i en fin ram på oss två, den står numera på min byrå!
Tack gun!:)

Vilken bra helg detta har varit- nu är det ny vecka och snart är det jul!
Önskar jag kunde vara där hemma med er och bara mysa och njuta av julen..


mys på högsta nivå!

Nu har Hanna & Frida kommit hit och det känns så jäkla bra!
Hämtade dom runt två tiden idag och sen följde dom med hem hit och va med när jag jobbade ett par timmar och sen när jag slutade så åkte vi och hämtade mat och kröp upp i sängen och käkade mat, chips och drack massa cola och pratade massor..sen kikade vi på Flickan som lekte med elden, så roligt med en svensk film..och speciellt en väldigt bra film! Mys på högsta nivå..

I morgon ska vi in till San Francisco och kolla runt på allt!:)

Nu ska jag sova så jag är pigg imorgon!
Ha en underbar helg allihopa<3

Saknar er! Tänker mkt på er!

the best roadtrip!

Oj va mycket jag har att berätta för er!:)

Det hela började ju då i fredags..på kvällen så träffade jag tyskarna en sväng och käkade sen så åkte jag och hämtade upp Frida i Menlo Park och sen så åkte vi hem till mig och sov i några få timmar, vi sov väl ungefär 4 timmar som mest och sen va det upp och hoppa för då skulle vi till flygplatsen! Åh va glada och förväntasfulla vi va:)
Fy fasen kan nog knappt inte förklara hur roligt vi har haft det! Vet inte om jag orkar hålla mig uppe så länge så jag hinner berätta om allt..men jag börjar iaf!:)

I lördags så landade vi i San Diego och där stod krut och väntade på oss, så himla kul att få se henne igen, underbart va det..jisses så längesen det va! Sen åkte vi hem till hennes hus och kikade där och sen så åkte vi till ett mall och gick runt där ett tag..sen så åkte krut hem till sig igen för hon jobbade så då åkte jag och Frida runt lite..haha som tur är så har vi haft gps på den här resan, kan ju inte ens föreställa mig hur det hade gått utan den haha! vi lyckades ju åka fel även med gps så:) vi åkte runt och letade efter ett bra hotell och efter mkt om och men så hittade vi det perfekta haha, sen så gjorde vi oss i ordning och började förfesta litegrann och sen kom frida och julia också, skit kul va det! fast sen när vi skulle gå till en klubb så gick det åt andra hållet hehe! det ÖSregnade, det kändes som att vi skulle sköljas iväg och sen för det andra så blev jag lite upprörd på vakten för han tyckte absolut att man va tvungen att ha med sig sitt pass när man skulle gå ut- och det tyckte jag va helt galet och det berättade jag för honom hehe, så där vart det inte så lätt att komma in sen:) men så är det! men kul hade vi iaf och frida och jag gick och köpte glass i ösregnet och åkte hem genomböta men glada iaf för vi hade ben & jerry glass:)

så här snygga va vi när vi kom hem efter att ha traskat runt i regnet! och glada för regnet va vi inte som ni kanske ser:)



och optimistiska som vi är så trodde väl frida och jag att vi skulle upp tidigt nästa morgon för att fortsätta på vår roadtrip men så vart det inte:) vi va ifrån hotellet kl 11.30!
I och med att det regnade och va grått som gatan när vi kom till San Diego så stannade vi på stranden i Pacific Beach där vi bodde ett tag och kollade vilket va ett fint ställe..





och efter det så åkte vi vidare till La Jolla..och där kan jag lova er att det va jätte fint och ett super mysigt ställe!









:) man måste ju bjuda på en hel del mindre fina bilder! shit va kul vi har haft det alltså!



Efter det så hoppade vi in i bilen och åkte mot Laguna Beach och jag säger bara fy bövlen va fint det va! går nog inte beskriva..både jag och frida gick runt som två barn på julafton, så fint..så underbart..så vackert och ja allt! önskar jag kunde bo där, det hade varit drömmen det! vi gick runt och tog massa fina bilder..men vi fick springa runt som galningar för att hinna..dels för att vi skulle ha åkt till massa ställen på vägen och dels för vi skulle hinna upp till manhattan beach innan det blev mörkt..men gjorde vi det? hehe nej.



















Vi bestämde oss för att strunta i New Port beach och Hungtington beach för den dagen så vi skulle hinna upp till Manhattan Beach..vi åkte och åkte och åkte..det tog en bra stund men det gick rätt smidigt faktiskt! jag och frida är ett bra team så det löste väl vi gallant:) Vi kom till Manhattan och där mötte vi upp Pernilla (en super trevlig och mysig tjej!) på rodonde beach..där vi gick och kollade på OC piren, det va mörkt och regingt så vi såg väl inte så väldans mycket men vi va där och det är det som räknas:) hihi! vi gick in på cafét som dom brukar äta frukost på! sen åkte vi hem till Pernillas hus, och vad ska man säga? vilket lyxhus..och dessutom på Manhattan beach..hade ju inte varit fel:) det va någon fyverkerigrej där på kvällen och även det va super fint! haha känner att jag skriver att allt har varit så fint och underbart men det är ju precis vad det har varit!

vi va ju tvugna att ta en bild inne på cafét och med en bild, så ni inte tror vi lurar er!:) för inne där det va vi!



Sen åkte Frida och jag till Hanna en liten stund, ville bara åka och säga hej till henne och ge henne en stor kram! underbart va även det att träffa gun igen, va längesen det också! Sen åkte vi till vårt hotell..så skönt va det att få lägga sig men även denna kväll blev väldigt sen! men som tur är så är vi ju nattuglor:) men till slut höll vi tyst så vi kunde sova ett par timmar!



Sen vad som hände på måndag & tisdag får ni höra i morgon! kan bara säga att det va dom bästa dagarna på väldigt länge!

Nu ska jag sova för jag är så trött! Ta hand om er ♥
massa bilder kommer imorgon..

uppdatering:
har lagt in en del bilder från dom dagarna jag har skrivit om..är supertrött och har blivit sjuk så jag orkar inte inte skriva om dom andra dagarna ikväll..får bli imorgon förhoppningsvis!

Imorgon ska jag hämta upp Frida & Hanna på flyplatsen..åh vad jag längtar! kommer bli en super rolig och mysig helg! det är jag helt hundra på!:)

bye LA!

Åh vilka härliga underbara dagar vi har haft!

I morgon åker vi tillbaka till SF, vi hade gärna stannat mkt längre! men är så glad för den här resan, har varit så himla roligt!

Uppdatering och massa bilder kommer imorgon!
Nu ska vi sova, ha en bra dag där hemma!

Saknar och tänker på er massor! ♥

San Diego, Laguna Beach & LA!

Ville bara säga att jag lever & jag har det så himla bra! Vi har fullt upp hela dagarna och vi har det så roligt och vi har redan sett så många fina underbara platser!

I morgon ska vi till Hollywood skylten, downtown, the growe och säkert något mer! Åh jisses så bra jag trivs här!
Är så trött så jag orkar inte berätta om det vi har hittat på hitills..men det kommer i morgon!:)

God natt ♥

wounderful- friday!

Hej på er!:)

Nu vart det fredag igen och det känns lika bra som alltid!:)

Skrev inget igår just för att det inte hände så mycket, så tänkte bespara er min roliga dag haha!

Men nu är det helg och i morgon åker vi- wihoo!
Ska bli så jäklans roligt!

Ikväll blir det middag med tjejerna och sen ska jag åka och hämta upp Frida och sen blir det nog till att sova tidigt ikväll för flyget går 7.45 i morgon och vi måste va där en timme tidigare!:) har inte gått upp så tidigt på länge..haha!

Ha en mysig & rolig helg ♥




vet inte hur mkt jag hinner skriva i helgen men vi får helt enkelt se!


Semester here i come

Ja då börjar helgen närma sig..fy fasiken va jag längtar!

På lördag morgon lyfter planet till San Diego för mig och Frida som ni redan vet och då kommer Krut och möter oss på flygplatsen..vad jag längtar tills jag får se henne, det är så himla längesen..den 9 augusti såg jag henne senast så det ska bli underbart kul! Sen på måndag får jag träffa Hanna, ska bli lika underbart det..va också så himla längesen & sen ska jag och Frida vara i LA i två dagar, snacka om att vi ska hitta på skojsiga saker!

krut:) hon är ju för söt!



Måste bara säga att det är super kallt här nu, frost på bilarna och marken på morgonen och kvällarna är skit kalla! tyvärr så tog jag inte med min varma mysiga vinerjacka för jag trodde inte alls att det kunde bli så här kallt här men va fel man kan ha:) kanske till och med kommer snö..vem vet!:)

Vad händer för er i helgen? Något kul hoppas jag!
God natt på er nu är det dags att sova..

Ni finns med mig ♥

Jag och hanna när jag va och hälsade på henne i LA i september!





Venice beach







Santa Monica









Universal Studios









och kan ni tänka er..nu får jag äntligen åka tillbaka igen:)

har fortfarande inte visat er alla bilder därifrån..men det kommer! måste bara ordna lite bland alla bilder jag har tagit här i USA!

Resplanering..

Nu är jag supertrött och ska sova snart!

Ville bara säga hej till er:) Har haft en ganska lugn måndag..barnen har varit snälla:)
har regnat här idag så vi har varit inne mestadels och vi inte gjort så mycket faktiskt mer än lekt och busat!

Ikväll har jag varit hos Frida..vi kollade på hotell och försökte hitta en bra bil att hyra när vi är i San Diego och Los Angeles..men det är dyrt som tusen! I morgon börjar jag lite senare för jag ska jobba fler timmar på onsdag så i morgon fortsätter letning av bil..för det måste vi ha en!

Vi kommer först att flyga ner till San Diego..vi ska träffa Frida och sen ska vi gå ut på kvällen i Pasific Beach och där ska vi sova på hotell, sen på söndagen ska vi ta bilen och åka till bla New Port Beach, Laguna Beach, Hungtington Beach och massa andra ställen på vägen..vi ska sova på något av dessa ställen..sen på måndagen åker vi till LA där vi ska vara i två dagar, ska träffa Hanna och sen ska vi göra och se så mycket vi bara kan! Men framför allt fy tusan va kul vi ska ha:) längtar massor! Vill att det ska vara lördag morgon NU!:)

och sen när jag kommer tillbaka så är det bara två dagar tills Frida och Hanna kommer, längtar så mycket! ser fram emot dom kommande två veckorna!

Nu är det god natt för mig!
Ha en bra dag ni där hemma ♥

Saknar min gummsi så mkt!



och självklart många andra också..

ösregn & söndag!

Heej på er!:)

Nu är helgen slut..och ösregnar gör det också! nästan så man sitter lite fasinerad av att det regnar..inte ofta man har hört det på 4 månader..rätt coolt faktiskt! regn är mysigt..om man inte behöver vara ute såklart:)

Dagen har varti lugn och rolig! Började dagen med att sova länge och sen kom Anna hit, vi åkte till vårt au pairmöte tillsammans med julia..vi skrev på listan och sen åkte vi igen, haha!
Anna och jag åkte till Great Mall, vilket är ett stort köpcenter med MASSOR av butiker..tyvärr så hade vi inte jätte lång tid där men vi ska snart dit igen..finns hur mkt som helst! sen va det dags för bio igen..idag såg vi Everybody's fine, mkt bra film!:) känner att det är mkt bio nu för tiden..men som sagt det är mysigt och bio är ett bra sätt att avsluta helgen på!

Nu ska jag lyssna på lite musik och sen ska jag ligga och lyssna på regnet och försöka sova!

God morgon & God natt!
Saknar er!


en mkt fin låt!



och denna fick jag av Hanna idag, tack för det! Eller rättare sagt tack Tobbe- skit bra låt!




Vad musik gör mkt, hade inte klarat mig så bra utan det! man tänker nog inte så mkt på det men jisses vad musik gör en glad! man förknippar så många minnen med musik som man lyssnar på!

uppblåst ballong?

Kvällen har varit jätte mysig..pastasallad,chips,cola och ben & jerry glass och film!:)
Fast nu känner man sig som en uppblåst ballong..men det va det värt för gott va det!

Nu ska jag sova..ska bli underbart! och i morgon är det jag som tar en låång sovmorgon, hihi!
Ha en bra dag där hemma, tänker på er..

God natt från mig:)


helg..& brothers!

Nu har jag varit dålig igen på att skriva..vissa dagar har man lust att skriva andra inte..ni får kommentera lite mer så blir det roligare att skriva!:)

I torsdags va det jobb på dagen som vanligt men så va det ikea som gällde:) jag,frida,anna,amelie och julia åkte dit på kvällen..alltid lika skön känsla när man går runt där! köpte så klart med mig lite saker från matavdelningen..glögg,cider,julmust och choklad blev det..gud så gott det va med glögg kan jag lova..fick julkänsla direkt!:)

Igår va en riktigt bra dag, va ledig rätt mkt under dagen för min värdmamma va uppe i Marin och hälsade på en kompis till henne och hon tog med tvillingarna så jag hade det lugnt och skönt här hemma, sen så kom dom tillbaka vid tre någongång och då jobbade jag bara i fyra timmar och sen slutade jag-SKÖNT! Jag, anna, julia och amelie åkte och köpte biobiljetter till Brothers och sen gick vi och satte oss på våra lilla restaurang som vi oftast äter på på fredagar, så himlans gott är det där. Ja och sen gick vi då på bio och denna gången blev det Brothers!
Jag säger bara en sak, herregud vilken film. Filmen handlar om två bröder, en som har en familj med fru och två barn som är en marinsoldat och en bror som har suttit i fängelset och så vidare..Pappan åker iaf iväg till Afhanistan och så får familjen reda på att pappan har dött vilket han inte har, han sitter fånge i Afganistan och dom torterar honom och han får göra saker som skadar hans vän för att själv överleva..pappan kommer iaf hem igen och alla blir jätte glada men han är inte sig själv, har är jätte konstig och går runt som en ja jag vet inte vad hela tiden..helt galen, inte så konstigt kankse i och med vad han har gått igenom! Filmen va så hemsk och bra på samma gång..jag satt och grät nästan hela tiden det kändes som att filmen va så äkta, man fick sig verkligen en tankeställare, man fick en sån klump i magen under filmen och den sitter kvar än! Usch tänk alla familjer och soldater som har det så..fy sjuttsinge säger jag bara! Jag ska inte gifta mig med en marinsoldat iaf det är något som är säkert det..
Men bion är så himla bra- se den när den kommer ut hemma och ni här i USA gå och se den!




Den här helgen känns väl egentligen inte som helg..jag jobbar nästan hela dagen idag och det är lördag:( usch känns inte alls kul..man behöver helgerna gör att orka med veckorna men det är väl bara att stå ut antar jag! Jag jobbar hela kvällen ikväll men som tur är så kommer amelie, julia och anna hit och vi ska hyra film och laga mat när dom små livena har somnat! så jag hoppas det blir en mysig kväll och att barnen inte vaknar hela tiden!

Vad händer hemma? vill veta vad ni pysslar med..man blir så glad när man får kommentarer och ni skriver hur det är och vad ni gör..då känner man sig mer som hemma på något sätt:)

Har även ett ganska viktigt beslut att ta i helgen..vet inte alls hur jag ska göra med det men det är väl bara att försöka klura ut antar jag! det är en del som hänger på det..

Åh en jätte kul sak ska hända snart..jag och en svensk tjej som bor här (Frida) har bokat biljetter till San Diego den 12 dec och jisses vad jag längtar tills dess, ska bli SÅ kul! Vi åker först till San Diego och sen åker vi nog till Orange County, Laguna Beach, New Port beach, Hungtington Beach och allt det där och sen åker vi till LA! Längtar som bara den! och då får jag träffa hanna och frida samtidigt..jisses vi har inte sett varandra på hur länge som helst..känns jätte konstigt! men snart så äntligen:) och sen kommer jag och frida hem igen på onsdagen och då är det bara två dagar tills hanna och frida kommer hit över helgen..WIHOO!
Så nu är det en rolig tid framöver och jag längtar..har jag sagt det? haha!

Hoppas ni alla får en myspys helg!<3

nu vaknade lilltjejan..så söt är hon ju!


Berkley & planer..

Idag stod det Berkley på schemat..vi åkte ganska tidigt i morses..barnen sov hela vägen dit vilket va väldigt skönt! Vi började med att åka till min värdammas kompis som bor i Berkley..hon har två barn så tvillingarna hade fullt upp med att leka hela tiden:) barnen är halvsvenska, super blonda va dom båda två och blåa ögon..det ser man inte så ofta här kan jag lova!
Sen åkte vi och käkade lunch, ute satt vi i värmen..underbart! sen strosade vi runt på "stan" där! Sen va det hem igen och fixa i ordning barnen för att sova..

sen när jag slutade så åkte jag till Reedwood City för att möta upp Frida, vi satte och på ett cafe och började planera lite..blir nog en resa till San Diego och Los Angeles i december, så himla roligt, hoppas det löser sig med att vara ledig två extra dagar så att jag kan åka bara..håll tummarna för mig:)
Sen gick vi på bio, på blind side..faktiskt andra gången som jag ser den men den är så himla bra så den filmen ska jag se många gånger..ni som inte har sett den, gör det..det är en film som är värd att se!:)

Nu ska jag sova, ska upp och hoppa tidigt i morgon!
God natt & God morgon för er där hemma..

Saknar er så mkt!



lite bilder från dagen..



på goshumör va dom idag..










I morgon blir det Ikea på kvällen..ska bli mysigt! ska köpa med mig massa goda saker från matavdelningen, mums!

nu kommer det..

Nu kommer uppdatering från helgen!:)

I lördags va det jobb på morgonen några timmar sen så åkte jag, anna, julia och amelie in till SF! vi checkade in på ett hotell och sen så va det dags att gå och shoppa en stund..sen så gick vi och käkade på cheesecake facoty, haha som vi brukar och det va lika gott som vanligt sen så gick vi tillbaka till vårt inte så fina hotell och sen så va det dags att förfesta lite..haha gud va vi skrattade hela kvällen! Vi beställde en taxi och vi sa vart vi ville men när vi väl skulle gå ut ur taxin såg det väldigt skumt ut..inte det bästa området att gå i men men, va gjorde det vi kände oss väldigt glada så vi strosade runt lite tills vi hittade en bar, haha klockan va då väldigt mycket så vi va väl där inne i ca 30 min för sen stängde det! vi träffade på en stor bunt med trevliga människor..efter det stängde så skulle vi alla gå vidare och festa ihop och det roliga va att alla dom bodde på samma hotell som oss, hur stor är chansen? finns hur många hotell som helst! Kvällen va skit rolig helt enkelt!

jag & amelie på westfield mall





På cheescake



På hotellet!

jag & julia



jag & anna



jag & amelie



haha!



efter detta så vart vinet slut och vi satte oss i taxin in till det vi trodde skulle vara massa klubbar..haha!

på våran lilla väg tills vi hittade en bar iaf..tur att vi hittade vi lite roligt folk att umgås med!



kramkalas!




I söndags så va vi ju tvugna att checka ut ganska tidigt men det gjorde väl inget för här i USA är dom ju inte kloka när det kommer till element..dom är så jäkla varma! Någon av oss hade satt på elementet utan att veta om det så vi vaknade väl runt åtta och det kändes som att vi sov i en bastu..så vi gick upp och gjorde oss i ordning och sen va det bara att gå utanför dörren så va vi tillbaka på union square..så himla skönt att sova inne i stan då slipper man ta tåg och allt det där! Vi gick och käkade pannkakor till frukost..mycket gott kan jag lova! Sen åkte vi till Pier 39 en sväng..sen tog vi en cruise som åkte runt alcatraz och golden gate bron, fick en del fina bilder! sen va det hem igen och helgen va slut, men jisses va roligt vi har haft..

STOR julgran och sommarvärme!





Bay Cruise















Alcatraz










Nu är måndagen snart slut, tack för det en dag närmare nästa helg hihi!

Vill bara berätta för er att här är det varmt..så underbart fast det känns konstigt att det är så varmt när det snart är december..det är väldigt svårt att tro att julen snart är här!
Är avundsjuk på er där hemma som har fått sätta upp era julstjärnor och stakar..hade också velat göra det!

Tänker på er!<3

Nu säger jag god natt & god morgon..





sjuttsinge va fin i håret jag va där då, men det struntar jag i:)


RSS 2.0