Poolparty & nya människor

Ligger nerbäddad i sängen och äter massa godis, rätt gottigt faktiskt!:)

väntar på att folket i Sverige ska vakna så man får prata lite med dom! hoppas på att emilie kommer in på msn idag också, har inte pratat med henne på länge och vi har massa att prata om!

Idag har jag och min värddfamilj varit på poolparty, kallt men roligt! träffade en svensk tjej (Linda) som bor jätte nära mig, jätte trevlig tjej! är lite smått avundsjuk bara för hon bor i värsta stora lyxiga huset med pool och allt sånt haha och här sitter jag i värsta trånga lilla huset:) haha!

så förhoppningsvis så ska jag träffa Linda i morgon och vi ska utforska san mateo!:) hoppas på att få shoppa lite, har inte gjort det på en månad nu och det börjar klia i fingrarna!

saknar alla hemma såklart, tänker på er mycket!

lägger in lite bilder från Tahoe..

ha en bra en!
puss






































Jag & Linda




Vakna med er nu, börjar bli trötter;)

Tillbaka i San Francisco!

Hej hopp!

Nu är jag tillbaka i SF igen och det känns jätte skönt!
Bilfärden hem gick över förväntan, båda jag och värdmamman somnade samtdigt som barnen så vi snarkade igenom oss resan..hahah!

Pratade en lång stund med mamma igår, va väldigt skönt att man äntligen fick göra det och mormor och morfar var där också så pratade även med dom, och det va väldigt kul att få göra det, har inte gjort det på snart en månad!

och hanna, snart kommer jag:) längtar så himla mycket, vill bara att veckan ska ta slut så att det blir fredag! hoppas hon hittar till flygplatsen bara;) tror inte det är några problem för hon verkar ha kommit in i bilkörningen jätte bra nere i LA, är stolt över dig gun:) vi ska ha så roligt!

nu är det dags att hoppa upp ur sängen och duscha..vi ska handla lite mat nu först för kylen är helt tom och sen är det dags för mitt första au pair möte..det är ett poolparty och alla värdfamiljer är bjudna så jag hoppas på att det ska bli kul! skönt att äntligen få träffa andra au pairer!:)

lägger in bilder ikväll! hinner inte det nu!

god natt alla hemma och god morgon för oss här i amerikat!

pusspuss

Lake Tahoe!

Sorry, har inte haft tillgång till internet på flera dagar, börjar nästan känna lite panik!
Är på semster med familjen i Lake Tahoe, det är jätte fint här uppe! nästan så man blir lite chokad ibland..japp så fint kan det va:)

vi kom hit efter en LÅNG bilfärd i lördags..bebisarna var väl inte dom gladaste men det gick rellativt bra ändå! Vi fick frågan ungefär var 10:de minut av G om vi snart var framme och hon började vid kl 13 och vi kom fram kl 19 haha jag trodde öronen skulle trilla av sista timmen!

haha och nu ska jag chocka alla med att berätta att jag har hikat för första gången i mitt liv uppe i bergena! var rätt häftigt faktiskt men jäklar vad jobbigt och varmt! vi hade uppförsbacka 2 timmar upp och då höll jag på att svimma..som tur var hade jag ingen unge att bära men det fick jag på vägen ner, ja jag trillade nästan ihop när vi kom fram till bilen efter 4 timmars hiking men jag KLARADE det, wihoo! och en stor applåd för det!

vi har åkt runt till olika stränder och kikat och åkt uppe i bergena, så himla fint..det ligger massa rikemansstugor precis vid havet och dom är inte lite fina, en sån hade jag inte tackat nej till!

sen har J´s och I´s kompisar hyrt en stuga här uppe så vi har umgåts mycket med dom, jätte trevliga! kul att träffa lite andra männsikor utöver familjen!

ska bli skönt att komma tillbaka till SF på lördag..vill träffa lite andra människor nu, börjar få lite panik här snart!
och nästa helg så ska jag till hanna, ska bli så himla kul! längtar så mycket:)

ne nu är det dags att sova, ska upp tidigt i morgon!
saknar er jätte mycket! hoppas alla mår bra!
skriver igen på lördag när vi har kommit tillbaka till SF!

mormor & morfar..emma och svante sa att dom hade fixat skype till er så jag hoppas ni lär er snart så vi kan prata!
hoppas ni har det mysigt hos mamsen!

Emilie, hör av dig så fort du kan börjar bli orolig!
saknar dig gummsi!

pusspuss



Lake Tahoe




vår lilla hiking tur




Så himla fint!



har massa fler kort men det tar så lång tid att ladda upp dom här så jag lägger in dom på lördag!

good night säger jag and god morning för mina nära och kära hemma!:) hoppas ni har en bra dag!

Haha!:)

haha hej!

nu vaknar jag än en gång med datorn på magen och alla lampor tända..haha har gjort det dom sista tre nätterna!:)
tog mig en liten tupplur men nu är det snart dags att sova på rikigt!

idag har vi varit på zoo med alla barnen! gick väldigt bra faktiskt..bebisarna blev rätt tunga efter 6 timmar i baby björn selarna men fan vad stark jag kommer va när jag kommer hem! kommer se ut som värsta muskelknutten:) haha sure!

tycker så mycket om barnen, känns skönt! har redan fäst mig väldigt mycket vid dom..är så himla goa!
förlåt om det blir väldigt mycket tjat om bebissaker och så men det är faktiskt en stor del av mitt liv nu:) så är det haha! men forhoppningsvis så kommer jag träffa andra au pairer snart så jag kan skaffa mig en liv här nere..kan inte umgås med familjen hela tiden..då kommer jag bli galen! börjar krypa lite i kroppen på mig redan..och vi som ska åka till Lake Tahoe en hel vecka på semester dessutom! kommer säkert bli jätte kul men jag kommer nog inte få så mycket tid för mig själv utan familjen..ska dessutom ha en unge i mitt rum under veckan så får se hur mycket sömn jag får!

roligt när ni skriver kommentarer, blir jätte glad av det!
fortsätt så:)
saknar er massor allihopa!

hoppas ni har en kanondag!
pusspuss

Jag, S, J och F




kompisar hittade jag dessutom




G och hennes två komisar




han va på hugget han:)




vi hittade en lat en, haha!




Jag och F




Jag och S, haha han var vaken ungefär 30 minuter av 6 timmar! snacka om att vara en trötter liten kille:)




Tänker mycket på er! pusspuss
måste sova nu, i morgon blir det till att gå på barnkalas och packa inför Tahoe!

A day in my new life

ja nu har det gått 6 dagar sen jag kom till familjen! dagarna har varit väldigt intensiva..vi har hand om två barn till den här veckan som är 8 och 7 så det är fullt upp hela tiden, som om det inte va nog med tvillingar på 6 mån och en tjej på 6 år nej för fasen ta hit två till!:) men det har gått bra, jätte snälla barn!

Igår åkte vi till half moon bay beach..va jätte kallt och molnigt men jätte fint! om man åker till vissa ställen i SF så är det jätte molnigt och kallt..vi hade på oss tjocka tröjor och jackor så det kändes som hösten i Sverige! men sen när vi åkte hemåt så blev det helt plötsligt jätte varmt och soligt!:) haha sjukt egentligen!
Gissa vad jag såg på stranden? Jo delfiner..så coolt! visste inte att det fanns så nära vattenbrynet här men det gjorde det tydligen....det du krut!:)

idag så va det upp tidigt och hjälpa till med bebisarna..sen kom A och D och då gick vi bortåt mot poolen, mammans kompis har en pool som vi fick gå till idag så det va gött...tvillingarna badade första gången idag, va rätt gulligt att se! dom plaskade som bara den, haha! sen åkte vi hem och åt "lunch" grillad ost i bröd..jaja lunch och lunch vet jag inte men man blev lite mätt iaf haha! fan vad dom äter bröd i detta landet..jag kommer ju rulla fram när jag kommer hem! sen va det dax för en promenad i baby björn, haha något svenskt iaf..jag och J tod en promenad med F och S runt området..ska snart försöka mig på att hitta själv! och ni vet ju att jag inte har det bästa lokasinnet så vi får se hur det går, kommer nog villa bort mig tusentals gånger här under året men det får jag bjuda på, sådan jag är inte så mycket att göra åt saken!:)

har pratat en lång stund med emilie idag..va skönt att prata om allt!
saknar dig massor, hoppas att du kan komma ner! annars så kommer jag hem och hämtar dig..

Fina Emilie



har pratat med Hanna en stund idag också..så skönt att ha en nära vän att prata med som är i samma båt! ska åka ner till henne i LA den 4 sep, ska bli så roligt=)

nu är klockan mycket, måste sova!
God natt, eller god morgon för er hemma!

I morgon ska vi till zoo!
puss

kommentera gärna om ni är inne och kikar:)


i bilen på väg någonstans, haha bra minne gunhild!




Half moon bay beach




dom stora barnen på stranden




bad för första gången i pool för dom små!:)
nej mamma du behöver inte oroa dig, jag va bara i vattnet i 4 min!:)




på promenad i området







puss!

mammi, vill prata i morgon klockan 17.45 din tid om du kan! hoppas det!

San Francisco

Hej!

förlåt förlåt för dålig uppdatering! har varit väldigt mycket sen jag kom fram!

I torsdags när vi va inne i NY, fasiken så häftigt det va! riktigt kul hade vi:) vi va uppe i rockfeller center där vi hade utsikt över hela NY, vi åkte färja ut till frihetsgudinnan, vi såg ground zero och Empire State Building och sist men inte minst Central Park! Vi hann inte göra så mycket mer under tiden men vi hann shoppa lite, köpte en I love NY t-shirt och en behövlig adapter och sen gick vi och åt på ett supergott ställe..det behövdes kan jag säga efter skolan mat i flera dagar, va helt utsvulten! dagen va helt perfekt!

Jag kom fram i fredags kväll, pappan och den äldsta dottern hämtade mig! det gick väldigt bra, det va inte pinsamt eller stelt alls så det kändes skönt! jag kom fram ganska sent så vi satt bara uppe en liten stund och pratade och sen gick vi och la oss!

I lördags åkte vi runt lite häromkring..fast det det är då inte lätt att åka iväg med två bebisar, dom ska sova, dom bajsar och är hungriga hela tiden, haha ja men det är ju så det är!:) sen på kvällen så skulle mamman och pappan iväg på ett kalas så jag skulle vara själv med barnen en stund och sen skulle en annan tjej komma och hjälpa mig att lägga tvillingarna..det va ju bara det att när S vaknade igen och då satt jag med F och då började båda skrika hejvillt så det va ju bara att försöka göra det bästa av situationen..en unge på armen och sen sitta och vagga den andra! sen somnade som tur va F så då va det bara S kvar och han va ledsen en lång stund..han har börjat få tänder och har välidgt ont av det så han skriker mycket! men dom är söta och roliga större delen av dagarna så det är kul! dom är så himla söta:) usch kommer bli värsta gullmesen här nere!

igår så åkte vi en sväng till en marknad typ och kollade lite sen gick vi och käkade och sen gick vi ner på stranden och kollade, jätte fint är det här! har tyvärr inte varit inne i SF än men ska åka dit snart hoppas jag!
Idag har vi varit på en skitstor lekpark..ganska häftigt faktiskt! tvillingarna gungade för första gången..haha såg rätt roligt ut!=)

nu är jag helt slut, måste sova! i morgon ska vi till stranden en sväng!

lägger in lite bilder från skolan i NY och lite bilder härifrån..har inte hunnit ta så många än men det kommer!
saknar er där hemma!
puss

skolan




några tjejer från klassen



såhär fina va vi på skolan, dom delade ut masker som vi skulle ha på oss!



Julia och Sara




Sofia och Hanna







Jag, sofia och hanna vid Ground Zero




På färjan på väg ut till frihetsgudinnan




Frihetsgudinnan




Jag och Sofia uppe i Rockfeller Center






jag och hanna i bussen




NY








mina värdbarn
F,G & S




G




S




F




God natt USA, God morgon Sverige=)

New York!

Hej!

Nu sitter jag här i New York på skolan..känns fortfarande overkligt men spännande!
Jag gar då råkat ut för ganska mycket otur under dom senaste dagarna..haha oväntat?

Tidigt i måndags så åkte jag,emilie och mamma till landvetter..vi checkade in mitt bagage som va på gränsen till för tungt:) och sen sa vi hej då, vilket va väldigt jobbigt! Sen mötte jag upp en tjej som hette sara som skulle åka samma plan som mig, jätte trevlig tjej! Flyget till Tyskland va lite annorlunda..haha har aldirg sett ett så litet plan, man fick inte ens ha med sig sitt handbagage på flyget! sen bytte vi Dusseldorf och där va det lite annorlunda, ett jätte stort plan så det va skönt! flyget gick bra, man kunde välja mellan massa filmer så tiden gick rätt fort! sen när vi landade så möttes vi av en värme som knappt går att beskriva, man går runt som en klibbig jag vet inte vad hela dagarna..inte så fräscht:)
Sen kom vi till skolan och fick våra rum..haha ingen aircondition och en fläkt i rummet som lät som en helikopter..behöver jag säga att jag inte sov många minuter den natten?

igår när jag vaknade mådde jag inte alls bra, jag hade ont av tabletterna jag fick för operationen så personalen på skolan ville att jag skulle åka in till sjukhuset så dagen igår tillbringade jag där med en annan tjej på skolan som också mådde dåigt..vi fick sitta och vänta ungefär 5 timmar innan jag fick komma in!
Tjejen som jobbade på skolan skulle köra tillbaka den andra tjejen och då fick jag gå och lägga mig i en säng bland alla ambulansintagna..ja det va alla möjliga skador..en kunde inte andas, en hade varit med i en bilolycka, en skulle föda barn..ja det va inte så kul när man låg där själv utan någon man kände i ett land där man har varit i en dag..usch inge kul men som sagt nu har jag upplevt sjukhuset i usa också så nu hoppas jag att jag slipper åka in dit någon mer gång under mitt år! alla på skolan har varit jätte gulliga och snälla så det kändes skönt att dom brydde sig om en! men det är skönt att den dagen är över..ingen mer sådan dag tack!

Ska bli så skönt på fredag när man får åka till familjen, ska bli kul att äntligen få träffa dom och förhoppningsvis mår jag helt bra då!:)
oj glömde ju säga att vi ska in till new york city i morgon eftermiddag på en guidad tur, ska bli jätte kul:)
fick en present från familjen igår, en korg med massa olika saker i och sen hade dom betalat min new york tur så jag blev jätte glad, tycker det va jätte gulligt av dom!

nu ska jag lägga mig i sängen igen, mår fortfarande väldigt illa och är yr i huvudet så jag ligger inne på det varma rummet..det kommer en polis till skolan ikväll och berättar om alla regler och sånt så det ska jag nog orka gå på hoppas jag! ska bli kul att höra vad han har att säga, många säger att han är en rolig prick!:)

saknar er alla där hemma!
hörs snart igen..ska lägga in lite bilder snart men jag tror jag väntar med det tills på fredag kväll när jag har kommit fram till familjen!

Kramar

Snart dags för New York!:)

Dålig uppdatering, jag vet!

Nu sitter jag här med alla väskorna packade..äntligen färdigt!
Fy vad vi har hållt på med packningen, stackars emilie har fått hjälpa mig med min packning, tack så jätte mycket gummsi! nu är väskorna fullproppade och står vid dörren och väntar:)

är helt slut..har stressat som bara den!

Är så himla nervös..kan verkligen inte förstå att jag är i new york i morgon vid den här tiden! känns helt overkligt!
usch vad jobbigt det kommer bli i morgon, säga hej då på flygplatsen:(

ne nu måste jag hoppa i säng, måste försöka sova lite!

tack för en jätte rolig helg!
lägger in lite bilder från i lördags..jag, emilie, putte och borén va ute med puttes båt på havet vid marstrand!
haha som vi brände oss:)

Nästa gång jag skriver här så är jag i new york! helt GALET!
kram


























och så här såg det ut innan emilie hjälpte mig!:) tack så jätte mycket för hjälpen, hade aldrig klarat det utan dig!


Free fallin´

Vilken go dag jag har haft, och duktig har jag varit! Har fixat och donat hela dagen och nu kan jag säga er att packningen är klar och det är så skönt! Trodde aldrig att jag skulle bli färdig i tid och nu sitter jag här och är ute i god tid för en gång skull..kors i taket!:)

Har träffat Hanna en stund idag, vi har hjälpt varandra med våra enorma väskor...haha Hanna är inte den bästa att ta hjälp av för hon säger bara nej till ALLT som man vill ha med..så om ni ser någon som går utan kläder i SF om några veckor så vet ni vem det är:)

Den här låten är bara för underbar, lysnnar på den flera gånger om dagen! tänkte bara berätta det!:)





Nu är det dags att gå och sova lite kanske!
Sov gott allihopa! Sömnen är viktig den:)

Nu börjar det verkligen närma sig!

6 dagar kvar tills jag åker..

min dag har mest bestått av att stryka, välja ut kläder och packa!
haha har inte kommit så långt än men mitt mål är att det banne i mig ska vara klart tills på torsdag kväll! vill inte behöva tänka mer på packning och allt runt om kring resan! vill spendera mina sista dagar här hemma med vänner och familj!

sitter just nu och kollar på filmen Kate och Leopold:) så himla söt film!

vill bara komma iväg nu..så jobbigt att säga hej då till alla!
bättre att tänka att man snart kommer hem igen till sin familj och sina vänner!
när man säger ett år så låter det som en så lång tid..fast jag vet att tiden kommer gå fort när man väl är framme!

I morgon och på torsdag är det packa färdigt som gäller och kurera mig lite till så jag snart kan må bra igen,  fredag ska jag på middag hos pappa och dom och umgås med dom, på lördag ska jag umgås med emilie och på söndag ska jag umgås med min lilla mamma:) och på måndag så är det dags, wihoo:) måste hinna åka ut till jobbet också och säga hej då till barnen på förskolan, kommer sakna alla där jätte mycket! gud va dom kommer ha blivit stora när jag kommer hem!

Hoppas att ni har haft en bra dag!


en bild från i somras när jag och hanna va i varberg!
precis så här ska man tänka..positivt:) och det är precis det jag ska göra i morgon!




hur känner ni andra au pairer som också ska åka snart?
nervösa?

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Smärta!

Ligger här nerbäddad i soffan och har ganska ont! Operationen gick bra, va väldigt hungrig bara..fick inte äta efter kl 00.00 igår natt och opererades halv fyra i eftermiddags så magen va ganska upprörd kan jag lova!:) men det gick bra och efter operationen åkte jag och frida (som va jätte snäll och följde med och väntade hela dagen, tack!:) till mac donalds..va himlans gott!

Haha jag kände mig inte världssnygg direkt..man fick långa fula, hemska strumpor som gick till knäna och sen en hemsk vit rock som man skulle ta på sig! vet inte rikigt om jag är så smart som kommer visa en bild på detta, men lite får man ju bjuda på sig själv! haha! inga kommentarer om detta tack:)

Igår kväll så var jag, emilie, frida, mamma och hennes kompis på allsång..rikigt mysigt! lägger in några bilder!

Nu om exakt en vecka kommer jag befinna mig i New York på Au Pair skolan, känns rätt konstigt och overkligt men samtidgt väldigt spännande och nervöst! kommer sakna vissa personer här hemma så hemskt mycket!
Har inte insett att jag kommer åka och vara borta i ett helt år, kommer nog efter några dagar när man har kommit till familjen!
Tänker hela tiden på hur detta kommer gå, kommer jag att stormtrivas..eller kommer jag ligga och gråta hela kvällarna och längta hem? försöker tänka positivt och hoppas på det förstnämda! hoppas på att man kommer trivas och hittar många nya roliga människor att umgås med!:)

Nu är det dags att knapra i sig lite tabletter för smärtan och gå och lägga sig och försöka sova!
God natt!

Så här snygg va jag idag:)




Emilie och jag på väg till Allsång




Berit och mamma på väg till Allsång




Frida, jag & Emilie




Allsång



God natt!
Kram



Liseberg och avskedsfest!:)

I helgen har det hänt massa kul, i lördags va jag,emilie,frida,hanna och linda på Lisberg:) jätte kul och mysigt!
På kvällen skulle jag,hanna och frida ha vår avskedsfest, den blev väldigt lyckad..vi fick gå ner till "nya" pluto som va öppet för oss igår..tack Tobbe för det:)
Kvällen va jätte rolig..haha slutade i lite kaos men det får man räkna med ibland:)

Tack allihopa för igår!
Kommer sakna er som inte följer med mig till andra sidan jordklotet massor!:)

Ikväll har vi varit på allsång här i Ulricehamn, rikigt mysigt! roligt när det väl händer något här, haha!

Hoppas ni har haft en bra kväll så hörs vi i morgon!
Lite nervös inför i morgon, ska göra en mindre operation, hoppas på att den kommer gå bra!


Jag och Hanna på Lisberg




:) Linda,Hanna & Frida











Jag & Emilie



Linda ville inte bli blöt när vi åkte Kållorado så hon köpte sig en väldigt het poncho:) Haha!







Sockervadd är himla gott:)












Frida,jag,Emilie,Linda & Hanna




En himla bra dag helt enkelt:)


RSS 2.0