favoritdag fredag!

Ja då närmar sig favoritdagen..härligt!

Idag har jag jobbat hela dagen..vi har varit runt och fixat med massa saker och sen det vanliga med barnen, fick även en spya i huvudet idag, mycket mysigt måste jag säga! men så är det med småbarn:)
Ikväll så mötte jag upp tjejerna och vi åkte till ett mall där vi gick runt i några timmar..hann inte med så många affärer som vi ville så dit ska vi åka igen!

I morgon så ska jag jobba några timmar på morgonen och sen åker vi in till San Francisco tills på söndag, förhoppningsvis blir det shopping, utgång och självklart äta en massa det får man inte glömma hihi!
Sist bodde vi på ett hostel nära Union Square som va helt okej så det kanske blir samma den här gången men om det är någon som vet något bra hotell eller hostel så säg gärna till!

Ha en bra helg allihopa!
Saknar er!





jisses, kan inte bli trött på den här låten!



109 dagar & thanksgiving firande!

Hallå på er!

Idag har vi varit uppe i Marin County hos några vänner till familjen..va faktiskt kul att se hur dom firande sin högtid! En sjuhelsikes massa mat va det iaf och mycket mer än så krävs inte förrän jag trivs:) haha! känner mig som en svullen ko nu men gott va det!:)
Det är jätte fint där uppe..mycket finare än där jag bor men som tur är så åker jag dit upp då och då och då får man njuta av det då!:)

I morgon vart det fredag igen och det är ju aldrig fel..ser fram emot helgen! Vi har inte bestämt något speciellt ännu men det ska väl planeras i morgon kväll inför helgen..man får ta vara på tiden här, den går fort!

Sitter här nu och lyssnar på massa fina låtar, så underbart! nu är det dags att sova..har en lång dag framför mig i morgon! ha en fin dag ni där hemma och så hoppas jag alla här får sova gott inatt!

Hörs i morgon!


utsikt på väg upp till Marin!





och en bild på mig och golden gate..tog bara 109 dagar, haha!



en glad liten kille



en alltid lika glad tjeja



och så här trötter blir man efter en dags thanksgiving firande!:)




och nu är det 109 dagar sedan jag lämnade sverige!

Tänk så nära man kan känna vissa männsikor även fast dom är på andra sidan jordklotet!



Thanksgiving!

Förlåt har varit usel på att skriva!

Nu ska vi åka upp till Marin och fira Thanksgiving!
Skriver ikväll, jag lovar!

Ha en bra dag/kväll allihopa!

Happy Thanksgiving:)

Skitkul helt enkelt!

Det är så roligt när man har roligt:) haha!
Har haft det skitkul i helgen..av många anledningar!

I fredags va det ju då ÄNTLIGEN dags för New Moon och vi va där tidigt, hehe ja 2 timmar innan bion började så vi skulle få bra platser, vi bunkrade upp med popcorn, cola och allt det där och vi fick bra platser:) och ja bion va så bra som jag hade föreställt mig, satt helt paralyserad hela tiden..vet inte vad det är som är så bra med allt men något är det..tror det är själva känslan man får av filmen! ska se den igen i veckan:)

I lördags va det upp och hoppa och jobba ett par timmar och sen åkte jag, amelie och anna in till san francisco! vi gick och strosade runt lite och kollade i affärer..sen gick vi till hostelet där bella,signe och moa bodde på och checkade in där..va väl inte det finaste stället jag har bott på men kul va det:) vi gjorde oss i ordning och sen gick vi och käka på cheesecake factory och sen gick vi tillbaka till hostelet och drack lite vin och hade roligt, va så gött och sitta och tjöta och dricka vin! sen skulle vi gå ut men anna är inte tjugoett så det vart lite problem med att komma in men det får vi lösa till nästa gång!

I söndags så vaknade vi upp glada som aldrig förr, så skönt att slippa skrikande ungar på morgonen..vi gjorde oss i ordning och sen så gick vi och åt frukost (pannkakor, ja inte undra på att kläderna börjar bli för små så som man äter här) det vart väldigt gottigt iaf! sen gick vi på stan en runnda och sen gick vi på bio hela gänget..vilken fin film det va..bästa filmen som jag har sett på länge (förutom new moon då)! ni måste se the blind side, vi grät ju hela högen då som vanligt men mer än vi brukar haha:)

Och nu sitter jag här och är ledig en stund..snart har måndagen också gått och en steg närmare nästa helg! jag lever verkligen för helgerna här, tycker jätte mycket om barnen och det funkar bra men nu har det kommit till det stadiet då jag börjar bli trött på att bo hos mina "chefer"..jag har inte en enda sekund för mig själv på veckorna och tro mig det behöver jag! Det är jobbigt att bo hos människor du egenltigen inte känner. Man känner sig som en person utanför familjen..alla tar varje tillfälle att utnyttja dig..och det är tröttsamt och du har ingen som stöttar dig, man är helt ensam och den enda som står upp för dig är du själv..och ibland känner man sig så nere och ledsen att man bara skiter i allt..för mycket jobbtimmar eller några dumma kommentarer..vissa saker som händer här skulle jag ALDRIG acceptera hemma..önskar jag kunde få tillbaka min envishet nu, hade behövt den! och lite av mitt jävlaranamma:) haha!

Hoppas ni har det bra där hemma, ni finns i mina tanker!

Tack för en underbart rolig helg! önskar bara att bella,signe och moa hade varit här lite längre! ha så jätte kul på resten av resan!

Lite bilder från helgen..

på väg in till sf!



stämmingen va på topp och det va en kanondag!





julpyntningen va fullt igång..nästa helg kommer det säkert vara ännu mer hoppas jag, så man får lite julkänsla!:)



ja den satt där den skulle efter fyra månader utan en droppe! och go va den kan jag lova!



jag och moa



anna, amelie & signe! vart är bella? hon va med men inge lätt att få bild på! men jag tror dom andra tjerna har det så det kommer upp fler bilder snart från helgen!



va jätte kul att träffa er igen, önksar ni kunde vara här längre eller packa ner mig i väskan  och ta med mig!

Ha en mysig dag/kväll allihopa!







snart..HELG!:)

ja rubriken säger allt:) äntligen helg snart igen! så gött!
ser fram emot helgen jätte mycket! wihoo!

Idag har dagen sett ut som en veckodag brukar se ut:) haha! inte så händelserik med andra ord..
vi har varit hemma och...lekt, busat, ätit, barnen har sovit (dock inte jag även fast jag ville), sen gick vi till lekplatsen ett tag och gungade lite och sen gick vi hem och åt och sen så nattade jag barnen! så snipp snapp slut så va min dag slut när det gäller arbete iaf. Nu har jag precis kollat klart på Sex and the city filmen..den är ju lika bra varje gång, man skrattar så mycket när man kollar på serierna och filmen..man blir glad av att kolla på det!

Händer det något kul i helgen för er?

Nu är det dags att sova! och hemma är det redan fredag..så ha en mysig dag där hemma, och god natt för oss i USA!

Tänker på er!

och mamma..jag har hittat ett ställe som har vaccin, bra gjort tycker jag..är inte det lättaste i det här landet! ibland blir man irriterad på sjukhus grejer här..fy fan va krångligt allt är!

Ha en undebar,rolig och härlig helg allihopa!:)

Är så tacksam för min familj & mina vänner, utan er hade livet inte varit värt någonting alls! tack för att ni finns! <3


en glader liten kille!:)




och en glader liten tjeja!:)




och i morgon är det New Moon som gäller, är så taggad! haha..








det rullar framåt..

Hallojsan!

Va ett tag sen jag skrev..gillar ju att ha bilder i mina inlägg och nu har jag haft bältros och då är det ju inge kul att ta bilder..men nu så börjar det att bli bättre tack och lov! så nu kommer det mer bilder snart!

Ja vad har hänt?

Helgen va väldigt mysig och rolig..i fredags så gick vi ut och käkade och sen så va det dags för bio..denna gången blev det 2012, väldigt bra film! kan ju då säga att min sjal va genomblöt när jag gick ut ur biosalongen..vet inte vad som har hänt med mig,jag börjar gråta jätte lätt! om ni inte har sett den-gör det! absolut värd att se!

sen i lördags så jobbade jag en stund på morgonen och sen begav vi oss till San José..vilket alltid är kul, super mysigt där! så där kommer jag nog spendera många regninga dagar, är ett stort mall där vilket alltid är kul hihi!
sen när jag vi kom hem så åkt jag ner till Frida och där va det även andra svenska tjejer, skit rolig kväll!

ja nu vart det ny vecka igen..jisses veckorna flyger iväg! känns som att tiden går sakta men att veckorna flyger iväg ändå..haha konstigt!
Barnen gör nya saker varje dag..dom klättrar som bara den..livsfarliga är dom! man måste ha koll hela hela tiden, man kan inte lämna dom med blicken för en sekund knappt..inte det lättaste när dom är två och är busungar!
men gu va söta dom är:) dom börjar bli så stora och få sina egna personligheter..så häftigt att få se och vara med om det!

ser fram emot helgen så himla mycket..för det första så är det premiär av New Moon på torsdag men vi jobbar ju så vi ska gå på fredagen och jisses vad jag längtar, kommer sitta helt paralyserad! när vi gick på 2012 så fick vi skitplatser..vi tyckte vi va tidiga när vi va där ungeäfr 40 min innan filmen började men va fel vi hade..vi va typ sist in i biosalongen så på fredag så jäklar ska vi få bra platser om jag så ska behöva köa i flera timmar:)

sen är bella och signe i San Francisco, så på lördag hoppas jag få träffa dom! sen blir det nog så att vi stannar kvar inne i SF och går ut på kvällen..tyskar massa svenskar, kommer bli skit kul!
sen på söndag få vi se vad som händer..förhoppningsvis spenderas den med bella och signe!

hänt något roligt hos er? berätta..vill veta:)

En annan nyhet är också att min underbara mamma kommer hit:) så himla glad över det! hon kommer den 26 december och stannar tills den 13 jaunari och vi ska åka runt i Californien..längtar så! vad jag ska krama min lilla mamma när hon kommer hit:)

och sen kommer Hanna och Frida hit i mitten av december, längtar..ska bli super kul, saknar dom massor!

Saknar alla så mycket och tänker på er mer än ni någonsin kan ana!


Här kommer lite bilder på busungarna:)



Här är S..vad han är lik Alexander på den här bilden när han va liten, jisses nästan lite otäckt lik!





bråkar gör dom redan, fast om leksaker..haha vilket inte är så allvarligt:) hihi!




Nu hoppas jag ni där hemma får en mysig dag!

..och god natt här från Amerikat! nu är jag trötter så nu är det dags att få lite behövlig sömn!
snart är det helg:)

___________________________________________________________________________________

(Finns alltid här oavsett vart jag är, men snart så får vi ses igen och det ska bli underbart! kämpa på, du är starkare än vad du tror, du kommer klara detta! saknar dig otroligt mycket varje dag! Du betyder jätte mycket för mig!)

____________________________________________________________________________________

marin & läkarbesök!

God morgon på er!:) hoppas ni har sovit gott och att ni där hemma har en mysig torsdagskväll!

Igår så gick bilen till Marin County..väldigt fint där uppe!
Vi åkte till Sonoma en sväng..vi käkade lunch på ett mysigt ställe och sen gick vi runt och kollade lite..barnen fick gunga en stund och dom tyckte det va himlans roligt..tvillingarna börjar tycka lekplatser är roliga nu med gungor och grejer så dit ska vi åka oftare!:) dom börjar lbi stora nu..jisses när jag tänker på när jag precis kom så små dom va om man jämför med nu! tiden går fort helt enkelt!
sen åkte vi till några andra ställen som jag inte vet namnet på men fint va det iaf:)

sen på kvällen åkte jag och hämtade upp frida och sen åkte vi till palo alto en sväng..vi träffade på några andra svenskar som va på starbucks så vi satt där ett tag och pratade med dom och sen gick vi och åt frozen yougurt och pratade, mkt mysigt! så skönt att göra saker på vecko kvällarna..man blir mkt piggare då! om man bara sitter hemma och glor på vecko kvällarna så blir man trött..så tänk på det, ut med er och gör saker på veckorna!:) allt blir mycket roligare!

en skit sak är ju då att jag har fått tillbaka min bältros..vilket inte är snyggt överhuvudtaget då det sitter i ansiktet, känner mig som ett monster! hade en läkartid idag men dom kunde tydligen inte ta mig på grund av min försäkring men när jag kom hem och ringde mitt försäkringsbolag så sa dom att dom visst skulle ha gjort det..så nu sitter jag här och försöker få en ny tid IGEN, börjar bli trött på usa och deras system när det kommer till sjukhusbesök! tycker synd om männsikorna som bor här och är allvarligt sjuka..dom måste ha ett helvete!

men jag hoppas jag får en tid snart så jag kan få tabletter så jag slipper se ut så här! snart är det ju helg och då händer det roliga saker!:)

hur har ni det där hemma? vill veta! tänker så mycket på er!
Ha en bra dag/sov så gott där hemma!<3


G & F



Jag och en S som inte va på världens bästa humör igår!



här har ni lilltjejan som alltid är glad, hon är helt otrolig..har aldrig träffat ett sånt barn som är som henne innan..hoppas man får ett sådant barn den dagen det är dags!



middagsdags!:)



Gunga dags!

hmm, är det meningen att du ska gunga med mig undrade hon nog:)





för va glada dom blev när dom fick gunga själva:) första gången som dom verkligen gungade..och själva dessutom:p jag har alltid gungat med dom innan men nu är det väl slut på det..jag som gillar att gunga! man måste behålla barnasinnet:)



ett litet leende fick han allt fram:) gunga ska vi göra oftare!







se vad vi såg, så söta!





Tyckte det va gulligt, dom höll varandra i handen!




ny vecka, nya saker!

Haha blev inte så bra med den skärpningen, förlåt!

Helgen va riktigt bra, football matchen va häftig att se..arenan va super stor och det va så himla mycket folk och folket va helt galna..dom går verkligen in för det här! Så nu har man sett det, gött!
Hade ju hoppats på att få se några snyggingar med det blev inget med det:( vart finns alla hetingar i detta landet undrar jag? herregud har inte sett en enda sen jag kom hit och på tal om det så va det 3 månader och en dag sedan jag stod på landvetter och sa hej då till mamma och emilie..tre månader är en lång tid!
i alla fall sen när vi skulle gå tillbaka till bilen som alla andra tusentals människor så hittade vi ju självklart inte bilen så där sprang vi runt som galningar i ca 40 minuter och helt plötsligt stod den bara där, sicken tur! sen blev det total stopp när alla skulle åka så vi fick sitta i bilen i två timmar och vänta..men det va ju kul ändå, vi hade musik så där satt vi och sjöng som bara den!:) sen åkte vi hem till amelie och hade myskväll! på söndagen så va det upp och hoppa tidigt för att åka till San Jose..vilket va krångligade än vad vi hade tänkt oss..men till slut så va vi framme och det va jätte fint och mysigt där, va kul att få åka till ett nytt ställe! vi gick runt och kikade på massa saker och sen efter några timmar va det dags att bege sig hem igen! tack för helgen tjejer!

och sen va det ny vecka..
igår hände väl inte super mycket men måndagen gick fort över vilket va skönt, haha gillar inte måndagar..not my favorite day!

Idag har varit en helt vanlig dag med barnen..dom är riktigt stora nu! Lilltjejen har verkigen kommit igång rejällt med krypandet, snabber är hon som bara den! hon är på allt och klättrar och tuggar på! skönt att dom börjar röra på sig själva så dom kan aktivera sig själva lite, innan va dom så himla frustrerade! så här är det full rulle hela dagarna:)

har börjat kolla på en resa till mexico..kollade från san francisco till cancun och det va inte alls dyrt, blev chockad hur billigt det va! för 10 dagar kostade det 240 dollar fram och tillbaka och sen hotell hittade jag för 60 dollar per natt! inte dåligt alls, blir nog en tripp till maxico i februari mars någon gång!:) längtar!

jisses vad jag kommer uppskatta saker mer när jag kommer hem! va bra man har det hemma ändå har jag kommit på, man ska vara tacksam för det man har..verkligen!

jag har redan fått ut så mycket av den här tiden som jag har varit i usa..man har lärt sig så mycket om sig själv..man är under speciella förhållanden här som gör att man puschar sig själv hela tiden! man är i ett nytt land som funkar helt annorlunda än sverige och man har INGEN i närheten som verkligen känner dig och ingen som kan stötta dig. självklart har man vänner och familj som hjälper en jätte mycket men inte samma sak när dom är på andra sidan jordklotet! är glad för att jag åkte hit..det har gett mig oerhört mycket och jag kommer aldrig glömma den här tiden! är så tacksam för min familj och vänner!

ska planera in ett par dagar snart då jag ska åka till san diego till frida och sen under samma resa vill jag åka till orange county, laguna beach, hungtington beach, laguna beach och new port beach och sen upp till LA till hanna! ser fram emot det jätte mkt!

det är många ställen som man vill hinna se..bla las vegas, gran canyon och mexico är ställen som också är viktiga att jag hinner se! när man ändå är här så får man passa på att resa också, det va en av anledningarna att jag åkte hit..jag vill pröva på något nytt och och jobba och resa på samma gång så au pair grejen passade in på det!

ne nu är det dags att sova..i morgon ska vi upp till marin county! ska bli himlans roligt!
god natt för mig och usa och god morgon för er fina där hemma!
miss you!


football game stanford-oregon







och efter ett tag förstod vi att vi hade bokat biljetter på fel sida av arenan..vi satt ju bland alla hejande människor..fast dom hejade ju på oregon, haha smarta vi är då!



ja här trodde vi ju då att det gömde sig många snyggingar under hjälmarna men va fel vi hade:( men vi hade ju jätte kul ändå!



och sen blev det San Jose!





Amelie va lite ledsen över att hon inte kunde gå in på Burberry..men jisses så fina grejer dom har..önskar min plånbok ville ta sig en sväng där inne, men det blir inget med det, här ska det sparas till resor!:)





se vilken pen julgran!



och sen tog mitt batteri tyvärr slut:( va faktiskt jätte mysigt där! ska ta mer bilder nästa gång!

efter två hektiska och underbart roliga dagar så vart vi ju lite trötta..och då kan man lätt bli fnissig!

ja man ser ju inte piggast ut i stan direkt, haha!



anna tog sen en powernap i en underlig position..




_______________________________________________________________________________

Man är alltid starkare än vad man tror..och DU är stark, du kommer klara detta!
ses snart, och det ska bli underbart!

nu säger jag god natt med de här två låtarna, de är med i one tree hill båda två!






football och myskväll står på scehmat!

Hej där!

Har inte tid till att skrive ett långt inlägg så det får bli ett snbbis inlägg!

Jobbar i två timmar till sen blir det att åka och kolla på football i palo alto med tjejerna..riktgt kul ska det bli!:)
Sen ikväll ska det drickas lite vin och ha en myspys kväll..ska bli gottigt!

i morgon får vi se vart det bär av, tycker bara det är så skönt med helg!

annars då?
jo saknar alla hemma som vanligt..

har kommit fram till ett par saker..ni som inte vet så jobbade jag på en förskola i nästan två år innan jag bestämde mig för att åka hit,kan nog inte förklara hur mycket jag saknar dom! tänker på er massor! har iaf kommit fram till att förskollärare kanske är ett alternativ för mig att plugga till..måste börja tänka på det snart..är ju faktiskt hela 22 år nu!:) hihi!

Hoppas ni alla har en underbar helg!<3




Skärpning!

Skärpning på mig..har varit jätte dålig på att uppdatera-jag vet! ska bli bättre, jag lovar!
Har haft ett par jobbiga dagar så har inte haft någon lust till att skriva..men now i´m back:)

har ju varit halloween sen sist jag skrev..jisses vad folk går in för det här, så roligt att se men galet! vi va inne i san francisco och kikade runt på gatorna och såg alla dessa utklädda människor! haha vissa roligare än andra:) haha!
i söndags va det en underbar dag, vi tog det bara lugnt hela dagen och gjorde ingenting speciellt..första gången vi inte gjorde något på helgen sen vi kom hit! vi gick och käkade lunch på hillsdale mall och sen åkte vi och handlade för måndagens myskväll med tacos! och jisses va gott det va kan jag lova er..har inte ätit riktig tacos sen jag åkte hemifrån, helt enkelt super gott! sen hyrde vi film..man borde helt enkelt ha fler sådana dagar!

Veckan har varit stressig..har fixat runt i huset, farmorn har kommit hit, hon ska stanna i tre veckor! jag va tyvärr tvungen att byta rum och det skulle fixas hit och dit så det slutade med att vi inte gick utanför dörren på tre dagar..så igår när hon kom så kändes det skönt! då va allt klart:)
idag har det varit en bra dag, vi gick ut och åt luch..kikade runt i några affärer sen va det hem och barnen skulle sova middag, sen ikväll åkte jag, anna och julia till ikea..jag köpte påslakan, lampa och en tavla så nu känns det lite mer mysigare i det andra rummet som jag ska vara i!

I helgen blir det football game, ska bli kul- hoppas på att se några snyggingar för det har fasiken varit dåligt med det här! sen får vi se vad som händer- något kul ska vi hitta på iaf!
hoppas på att få träffa frida också i helgen!

Och idag är det ingen vanlig dag..min älskade underbara mormor fyller år idag! Grattis, hoppas du får en jätte bra dag! jag sakner er som bara den!

Vill bara säga att min gummsi är underbar, du klarar detta! tänker på dig!

Funderar på att åka till las vegas nästa vecka om jag hittar bra flygbiljetter, någon som vet någon bra sida man kan gå in på?

Hoppas ni alla mår bra!
Saknar er så mycket

jag och F



en lite utklädd kille!:)



Jag & Anna



ett gäng härliga tyskar!:)




God morgon där hemma och God natt här i Amerikat!:)


RSS 2.0